Werken bij Mars

Great Place to Work - Mars Belgium

Meer dan een job

Een lonende ervaring voor iedereen.

Werk. Maak uw ambities waar. En besef dat een bedrijf niet alleen draait om winst maken. Dat is de filosofie van Mars. En de kans die we al onze medewerkers bieden. Een kans om meer betekenis te geven aan wat u doet, voor uzelf, voor de mensen om u heen en voor de planeet.

Wat u hier krijgt is uitdagend, interessant werk. U krijgt de middelen die u nodig hebt om uitstekend werk te leveren en u krijgt de beste mensen aan uw zijde om u daarbij te helpen. En behalve dat u bijdraagt aan een nog betere bedrijfsvoering en een mooie carrière voor uzelf opbouwt, werkt u ook mee aan een moderner bedrijf dat duurzaamheid stimuleert.

Want het gaat nooit over één persoon, één project of één merk alleen. Het gaat over hoe u alles kunt meenemen wat binnen uw bereik ligt en hoe we er op lange termijn wederzijds de vruchten van kunnen plukken. Het gaat over ideeën hebben. En idealen. Voorbereid zijn op een mogelijk falen omdat succes nastreven inhoudt dat we er allemaal beter van zullen worden. Het is die mix van integriteit en ambitie die van Mars een bijzondere werkplek maakt. En waarom hier werken altijd meer dan alleen een job is.

Onze mensen

U bent de baas

Vrijheid, verantwoordelijkheid en een bedrijf dat u als het uwe mag beschouwen.

Mars-medewerkers maken echt deel uit van het bedrijf. Omdat we van elk van hen verwachten dat ze het bedrijf als hun eigen bedrijf zien. Of u nu in de fabriek werkt en de machines vlot laat lopen of als afgestudeerde leert om in de toekomst leiding te geven of een senior manager van een van onze afdelingen bent, de verwachtingen zijn dezelfde. U zult een vrijheid hebben die u nog nooit gehad hebt. Veel vrijheid. En die vrijheid houdt verantwoordelijkheid in.

Wij verwachten dat onze medewerkers elke kans grijpen om zichzelf te ontwikkelen. U beslist dus vooral zelf hoe de toekomst er voor u uitziet. Maar dat kan op veel verschillende manieren verlopen. Want wij bieden u een structuur waarin u zich in de breedst mogelijke zin kunt ontwikkelen en waarmee u uw loopbaan kunt uitbouwen in verschillende landen en bedrijfseenheden.

Het mag u dus niet verbazen dat we uitzonderlijke mensen willen aantrekken. Mensen met heel veel talent die niet wachten tot alles in hun schoot valt, maar zelf op zoek gaan naar succes. Mensen die verantwoordelijkheid durven te nemen voor wat dan ook, van de revolutionaire manier waarop we dierenvoeding verpakken tot de manier waarop we het leven van de cacaoboeren en hun gezinnen verbeteren. Als u een van deze uitzonderlijke mensen bent, zult u hier uitstekend werk kunnen leveren en allerlei kansen kunnen grijpen.

Een wereldwijd bedrijf dat een verrassende vrijheid biedt.

Onze omgevingOpen kantoorruimtes, mensen met wie u op een eerlijke manier kunt praten.

Geen muren. Geen grenzen. Geen beperkingen voor wat mogelijk is. Onze cultuur is gebaseerd op open, eerlijke communicatie. En niets mag dit in de weg staan. Letterlijk. Al in 1943 ruilden we onze afgesloten kantoren in voor toegankelijke ruimtes. Het was een van de beste dingen die we ooit deden. Vandaag de dag heeft niemand, letterlijk niemand een afzonderlijk kantoor, zelfs de CEO niet.

Onze benadering werkt. En nu ziet u dat het overal werkt, in alle uithoeken van de wereld. We zijn gevestigd in meer dan 74 landen, zijn actief op meer dan 364 locaties en doen zaken in elk werelddeel. We zijn onder andere actief in chocolade, dierenvoeding, drank en symbioscience. En onze professionals zijn experts in alles wat ze doen, van finance tot sales en engineering tot human resources.

U zult hetzelfde zien in elk Mars-gebouw overal ter wereld. Open ruimtes, open communicatie, toegankelijke mensen met wie u in dezelfde taal kunt communiceren en die als ondernemers samenwerken, omdat ze het bedrijf als hun eigen bedrijf zien. En hoewel ons bedrijf sterk gedecentraliseerd is en we het nemen van lokale beslissingen aanmoedigen, zijn alle onze Mars-gebouwen overal hetzelfde.

Kennen & groeien

Ontwikkelingsprogramma’s van topkwaliteit, wereldwijde kansen, leren van de beste.

U moet genieten van uw tijd hier. Echt genieten. Maar het moet ook elke dag een uitdaging voor u zijn. Alleen op deze manier kunnen we groeien. Het is de enige manier om het beste uit onszelf te halen. Om u te helpen bij het aangaan van elk van deze uitdagingen, nemen we uw opleiding en ontwikkeling serieus. Heel serieus. En niet alleen omdat het goed is voor u, maar ook omdat het van zakelijk belang is dat onze mensen zo goed mogelijk presteren.

We weten dat we elke dag bijleren, met mensen die op zoek gaan naar innovatieve werkmethoden en dingen proberen waar niemand ooit aan gedacht heeft. En ons 70/20/10 leermodel erkent dit niet alleen, maar zorgt ook voor structuren om dit mogelijk te maken. We geloven dat 70% van uw opleiding bestaat uit u de mogelijkheid geven om zelf dingen te proberen, zelfs als dit bepaalde risico’s inhoudt. 20% zult u leren van de fantastische mensen die u helpen als mentor. En de laatste 10% leert u tijdens kwalitatief hoogstaande opleidingen en cursussen, ontwikkeld door onze eigen experts evenals door vooraanstaande externe instellingen. En dat is niet alles.

We werken samen met al onze medewerkers om hun doelstellingen op lange termijn te begrijpen en zorgen ervoor dat we hen ondersteunen om deze doelen te bereiken. Iedereen, letterlijk iedereen, heeft hier een plan voor persoonlijke ontwikkeling. Dit plan definieert doelstellingen, vormt het uitgangspunt voor gesprekken over de voortgang en is de basis voor mogelijke salarisaanpassingen. Het is gebaseerd op ons toonaangevend competentiemodel, ontwikkeld in partnerschap met Lominger®. Het is geschikt voor meerdere functionele gebieden en biedt onze 78.000 werknemers een gemeenschappelijke taal om ontwikkelingen te kunnen bespreken.

Maar de steun die we bieden, stopt niet daar. Er is ook mentoring en coaching, kansen om ervaringen uit te wisselen met de beste en intelligentste mensen in de sector en te leren van de beste lesgevers ter wereld. Tevens is er een uitgebreide reeks ontwikkelingsprogramma’s van onze eigen prijswinnende Mars University. Geen wonder dat een krant in het VK onze opleiding beschreef als een betere keuze voor een ambitieuze jonge persoon dan Harvard, Insead of London Business School.

Maak een profiel aan

Laat ons voor u werken om u te helpen voor ons te komen werken.

Deze keer niet de perfecte job gevonden? Geen probleem. Maak een profiel aan en we zullen al onze recente vacatures doorzoeken om te zien of ze met uw criteria overeenstemmen. Daarvoor hebben we een paar gegevens van u nodig. Dit neemt slechts een paar minuten in beslag. We zullen uiteraard al uw gegevens vertrouwelijk behandelen en ze zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Begin door een taal te kiezen uit onderstaande opties. Nadat u dit hebt gedaan, zult u als eerste toekomstige vacatures ontvangen die bij u passen.

Werken bij Mars

curve curve

Dynamische infografiek Werken bij Mars

mars.com:belgium:nl:Careers:landing