Bezoek onze globale site
Mars Ambassador Program (MAP)
Het Mars Ambassador Program (MAP) geeft medewerkers de kans hun persoonlijke engagement te tonen en een verschil te maken voor mens en planeet.

In 2008 nam Marketing Manager Annette Aitkenhead deel aan een MAP-pilootproject in Ghana. Dit had als thema het verminderen van acute ondervoeding en via water overdraagbare ziektes. Gedurende het programma van vijf weken hielp ze de mensen bij het aanleggen van achtertuintjes en plantte ze fruit en groenten die de voeding in de gemeenschap zou verbeteren. Annette gebruikte haar marketing skills in de gemeenschap en creëerde er de driehoek van de gezonde voeding, met de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid granen, eiwitten, fruit en groenten.

  

In 2009 namen twee Belgische medewerkers deel aan MAP. De eerste was Dimitri Van Loock, Field Manager Petcare and Food. Hij nam deel aan een groepsprogramma van één week in New Jersey (VS), bij de organisatie Terracycle die verpakkingen recycleert en ze tot nieuwe goederen omtovert. De tweede was Jochen Luypaert, Financial Controller. Hij werd geselecteerd om deel te nemen aan een individueel programma van vijf weken in Ghana. Hij hielp er cacaoboeren microkredieten opzetten die hun financiën en investeringen verbeteren.

In 2010 hebben nog eens vier Belgische kandidaten deze fantastische ervaring beleven in de UK, de Verenigde Staten, Vietnam en Ecuador. En in 2011, vier andere Belgische Ambassadoren zijn naar de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Brazilië vertrokken.

Wat maakt werken bij

Mars zo aangenaam?

Werken bij

Mars Belgium

Word lid van ons team.

Principes in Actie

Wij houden ons aan onze principes bij alles wat we maken en doen over heel de wereld.