International hjemmeside
Arbejde hos Mars Nordics

Bliv del af en virksomhed i konstant udvikling

I 1911, dengang det hele startede, stod Frank Mars og hans kone Ethel sammen i deres lille køkken i Tacoma i USA og fremstillede fyldte chokolader. De havde ingen anelse om, at Mars Inc. næsten hundrede år senere ville være en global medspiller på markedet for chokolade, dyremad, fødevarer, tyggegummi og drikkeautomater, med en årlig omsætning på 30 mia. dollars og 65.000 medarbejdere i 75 lande på fem kontinenter.

Et af de helt grundlæggende træk ved virksomheden Mars er tilliden til vores medarbejdere. Vores ’Five Principles’ hjælper medarbejderne med at træffe de rette beslutninger og sikrer, at alle gør en forskel i arbejdet med at finde den bedste vej fremad. Alle medarbejdere tager det fulde ansvar for deres arbejde, og til gengæld mødes de med frihed og støtte til at udfordre status quo, tænke nyt og gøre de små ting, som en traditionel organisation ikke ville give plads til. Denne indstilling til medarbejderne har gjort det muligt for Mars at vokse sig fra at være et lille familieforetagende til en verdensomspændende, men stadig familieejet virksomhed.

Mars’ succeshistorie skulle gerne fortsætte længe endnu. Og måske vil du være med? Hvis du har lyst til at være med til at skrive det næste kapitel i Mars’ succeshistorie, så er Mars den helt rette arbejdsplads for dig. Du vil for eksempel kunne få indflydelse på vores vækststrategier, være med til at opstarte en ny produktionslinje eller skabe nye handelsrelationer, som kan være millioner af kroner værd. Uanset hvad du kommer til at arbejde med, kan du være sikker på, at vi vil give dig den rette mængde støtte, frihed og ansvar, så du sikres optimal personlig udvikling i vores unikke arbejdsmiljø.

Med vores fantastiske karrieremuligheder, verdenskendte varemærker og et arbejdsmiljø, der er formet af vores ’Five Principles’, er der næsten ingen grænser for, hvor langt du kan nå. Så grib chancen, og begynd udforskningen af, hvad du og Mars kan opnå i fællesskab.

Det er på tide, at du begynder at skrive din egen succeshistorie.

Frihed kræver mod. Vi rekrutterer de modige.

Mars Nordics er på mange måder noget helt specielt. Du kommer til at beskæftige dig med nogle af verdens bedst kendte varemærker inden for de tre kategorier chokolade, dyremad og fødevarer, men samtidig kommer du til at arbejde sammen med en gruppe af engagerede og ligesindede kolleger (hos Mars kaldes alle ansatte ’medarbejdere’ for at understrege den lighedstanke, som virksomheden gennemsyres af). Arbejdsmiljøet er professionelt, men uformelt, og resultater, engagement og evnen til at samarbejde tæller højere end smart påklædning.

Vi investerer store mængder af tid og penge i løbende efteruddannelse, træning og forøgelse af medarbejdernes kompetencer. Vi mener nemlig, at dette er et af grundelementerne i enhver succesrig karriere, og ser det som en del af vores opgave at give vores medarbejdere de bedste muligheder for at udvikle sig.


Mars Nordics ligger på “Great Place to Work”s liste fra november 2009 over verdens 50 mest attraktive arbejdspladser. Vi er stolte over at ligge højt placeret på denne liste, men vi har et klart mål om en dag at nå op i top 10.


Mars Nordics har ca. 200 medarbejdere, som er beskæftiget inden for blandt andet marketing, salg, category management, økonomi, reklame, forbrugerkontakt, logistik, IT og HR.

Student og trainee

Skriv din egen succeshistorie.

Kompetenceudvikling

Hos Mars er der fokus på dine kompetencer.

Medarbejdergoder

Vi belønner dig for din indsats.