International hjemmeside
Medarbejdergoder

Vi belønner dig for din indsats

Der er mange grunde til, at vores medarbejdere ønsker at arbejde hos Mars. En af dem er selvfølgelig de favorable lønforhold. Men vi tilbyder også vores medarbejdere et væld af andre goder. Dem kan du læse mere om her.

Goder, som er tilpasset dig

Vi har allerede fortalt om vores høje prioritering af frihed og selvstændighed samt fokusset på uddannelse og udvikling. Sandheden er jo, at mennesker motiveres af forskellige ting. Derfor har vi udviklet ’Total Rewards’, som er en hel pakke med goder, der afspejler lige præcis din indsats og dine aktuelle behov.

Pakken indeholder selvfølgelig en pensionsordning, som indebærer, at vi betaler et bidrag, der svarer til op til 18 % af medarbejderens årlige indkomst. Men pakken indeholder også en række andre goder såsom bonusordninger og Service Awards. Faktisk er der mindst lige så mange synlige som ’usynlige’ fordele ved Total Rewards. Her følger en kort beskrivelse af nogle af dem:

Anerkendelse

Det er meget vigtigt for os, at alle vores medarbejdere er tilfredse med og engagerede i deres arbejde hos Mars. Derfor laver vi hvert år spørgeskemaundersøgelser blandt medarbejderne, som vi tager meget seriøst, og vi inddrager også vores medarbejdere i den lokale planlægning. Vi sørger også for at sætte fokus på medarbejdernes andel i virksomhedens succes. Så du kan være sikker på, at en særlig arbejdsindsats fra din side vil blive bemærket – og belønnet enten med personlig anerkendelse eller en Service Award.

Sundhedsordninger

Omsorg for den enkelte medarbejder prioriteres højt hos Mars. Derfor har vi oprettet en række sundheds- og trivselsordninger samt en særlig Rådgivningslinje. Disse skal sikre, at du trives og har det godt. Vi tilbyder desuden vores medarbejdere private sygeforsikringer og livsforsikringer.

Fleksible arbejdstider

Hos Mars er frihed og fleksibilitet i fokus, og det gælder ikke kun i de daglige beslutningsprocesser. Det er vores aftale om fleksible arbejdstider endnu et bevis på. Med denne aftale kan vi hjælpe dig med at skabe balance mellem familie og arbejdsliv på en måde, der passer til din situation.

Miljøet

Vi har alle sammen ansvar for at passe på planeten. Hos Mars har vi tænkt på miljøet, længe før CSR-strategier kom på mode. Derfor fokuserer vi på bæredygtighed både i forhold til ressourcer, CO2-udledning og affaldsprodukter, ligesom vi prioriterer støtte til lokale projekter højt.

Derudover har vi en række programmer på vores fabrikker og kontorer, som skal reducere forbruget af emballage og forbedre vores grønne fodaftryk. Vi vil også opfordre dig til at tage del i disse initiativer, så du kan være med til at sikre planeten til de kommende generationer.

Og der er mere endnu

Dette er kun en kort oversigt over fordelene ved at arbejde hos Mars. Når du bliver ansat hos os, vil du blive orienteret om alle dine fordele, så du kan drage fuld nytte af dem. Du vil få din egen Total Rewards-pakke, og dér vil du kunne se med egne øjne, hvor mange fordele den indeholder for dig.

Student og trainee

Skriv din egen succeshistorie.

Vores virksomhedskultur

Om vores kultur.

Kompetenceudvikling

Hos Mars er der fokus på dine kompetencer.