International hjemmeside
HELSE OG ERNÆRING
Som en ansvarlig chokoladeproducent har Mars forpligtet sig til at arbejde for at fremme en sund livsstil og lære forbrugerne at have et fornuftigt forhold til chokolade.

Hos Mars har vi altid været glade for mad. I 1911 var vores forbrugere på jagt efter et velsmagende, praktisk stykke chokolade, der var til at betale. Og det er de såmænd stadig – nu hvor virksomheden har haft sit 100 års-jubilæum som international fødevareproducent.

Hvad har ændret sig siden dengang?

Både socialt og økonomisk har mange ting ændret sig siden 1911 og haft en stor indflydelse både på vores livsstil og det, vi spiser. I dag sidder vi mere stille og bevæger os ikke lige så meget som tidligere, hvilket gør det sværere at forbrænde den energi, vi får gennem vores kost.

15% mindre mættet fedt – 100% smag

Hos Mars ønsker vi, at folk skal nyde deres chokolade med god samvittighed. Det handler bare om at finde den rette balance. Vi ser det som vores pligt som virksomhed at tilbyde velsmagende produkter af god kvalitet. Derfor arbejder vi konstant på at forbedre vores produkter – uden at gå på kompromis med den gode smag.

5 års intensiv forskning, 40.000 arbejdstimer og en investering på mere end 10 millioner euro førte i 2010 til, at Mars Europe som den første chokoladeproducent kunne reducere antallet af mættede fedtsyrer markant i sine MARS, SNICKERS og MILKY WAY chokoladebarer.

Via vores sundheds- og ernæringsstrategi arbejder vi fortsat på at gøre vores produkter endnu bedre.Til top ^

Student og trainee

Skriv din egen succeshistorie.

Bæredygtig kakaoproduktion

Vi tager ansvar for vores handlinger.