International hjemmeside
Dyremad
Vi gør livet lidt bedre for dit kæledyr

Kæledyr har en central plads i mange menneskers liv, og ved at være en ansvarlig ejer kan man få glæde af de positive ting, som dyr bidrager med til hjemmet. Kæledyr kan mindske stress og følelsen af ensomhed, inspirere til fysisk aktivitet, bidrage med tryghed i hjemmet og medvirke til børns følelsesmæssige udvikling.

Mars begyndte at producere dyremad i England i 1930'erne. Produkterne, som markedsføres og sælges i Danmark, er beregnet til katte og hunde på forskellige livsstadier samt til fugle i bur.

Vore dyremadsprodukter udvikles i samarbejde med dyrlæger og ernæringseksperter på Waltham Center for Pet Nutrition i Storbritannien. Med mere end 1.500 publicerede artikler om dyreernæring er Waltham en af verdens førende autoriteter, når det gælder kæledyrs pleje og ernæring. Her arbejder ernæringseksperter, dyrlæger og adfærdspsykologer med at finde frem til det, som er bedst for dit kæledyr.

PEDIGREE®

Vi elsker hunde

PEDIGREE ® har i mere end 60 år samarbejdet med dyrlæger og ernæringsfysiologer fra Waltham® og udviklet de bedste opskrifter nogensinde uden kunstige smags- og farvestoffer og uden tilsætning af sukker. Med PEDIGREE® får din hund altid de velsmagende måltider, den elsker, med den rette balance af vitaminer, fibre og proteiner, den har behov for, og som giver den en sund fordøjelse.

FROLIC®

Liv fyldt med glæde

FROLIC® er et praktisk valg, uanset tid og sted. I dette hundefoder kombineres glæden ved vådfoderet med den praktiske tørre form i de unikke, halv-fugtige RINGO ringe. FROLIC® er sammensat, så din hund får en komplet og afbalanceret kost.

CESAR®

Love Them Back®

CESAR® er til dem, der elsker små hunde – og særligt til de kvinder, der forguder deres små hunde. De deler deres liv og deres oplevelser. Magien opstår i samværet, og de elsker at være sammen – derhjemme, på caféen eller på en gåtur i parken. De synes, deres små hunde er unikke… mere kræsne, klogere og mere hengivne end andre hunde. Måltiderne giver dem mulighed for at give noget af al kærligheden tilbage. De vil have det bedste af det bedste til deres unikke ven, og de vil gå langt for at gøre hunden lidt gladere, hver dag. Det handler altid om ”dig og mig”.

KITEKAT®

Til katte med appetit på livet

KITEKAT® tørfoder giver et næringsrigt og balanceret måltid tilberedt af smagfuldt kød, korn og grøntsager, som din kat virkelig vil nyde. Måltiderne er nøje tilberedt og giver din kat alle de vigtige næringsstoffer og vitaminer, den behøver for at kunne nyde livet.

WHISKAS®

Mad, som katte helt naturligt ville vælge

Vi tror, at katte ved, hvad de behøver, når det drejer sig om mad, så vi lægger al vores engagement og knowhow i at lave de måltider, de foretrækker. Vi sørger for at tilbyde et bredt sortiment af Whiskas produkter, således at kattene kan få den variation af mad, som de ønsker!

SHEBA®

Katte kan være nogle rigtige feinschmeckere

De kræver det bedste, og det er derfor vi hos Sheba stræber efter perfektion i vores opskrifter og vores valg af delikatesser. Med Sheba kan du være sikker på, at kunne tilbyde din kat noget ekstraordinært hver dag.

PERFECT FIT®

Når det handler om mad, er alle katte unikke

Katte har individuelle livsstile og befinder sig på forskellige stadier af deres liv. Derfor er deres ernæringsbehov også forskellige.

CATSAN®

Får din kat til at føle sig hjemme

CATSAN absorberer, før der opstår lugt, så katten hele tiden føler sig godt tilpas.

Dyrenes verden

Hos Mars elsker vi dyr.

Vores historie

Fra køkkenbord til verdensmarked.

Forskningscentret Waltham

Videnskabelig forskning i kæledyrs pleje og ernæring.