International hjemmeside
Værdier: "Five Principles"
Vores "Five Principles" ligger til grund for alt, hvad vi gør, og de hjælper os til at gøre en forskel.

 

KVALITET

Forbrugeren er vores chef, kvalitet er det, vi arbejder for, og det endelige mål er valuta for pengene.

Hos Mars stræber vi konstant efter at tilbyde vores forbrugere produktet af højeste kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle i virksomheden sætter en ære i at leve op til de høje kvalitetskrav. Vores egen indsats giver kvalitetsarbejde – den vigtigste ingrediens i kvalitetsvaremærker; og det er det, der sikrer, at vi kan blive ved med at være kendt for vores høje standard.

ANSVAR

Som individer tager vi det fulde ansvar for os selv og vores arbejde; som medarbejdere hjælper vi hinanden til at tage fælles ansvar.

Vi ønsker at adskille os fra virksomheder, hvor mange ledelsesniveauer udvander den enkeltes ansvar. Alle vores medarbejdere bliver bedt om at tage direkte ansvar for, at vi opnår resultater, være initiativrige og bruge deres dømmekraft samt tage de nødvendige beslutninger. De mennesker, vi ansætter, er etisk bevidste og godt klædt på til deres opgaver, og vi stoler på dem og forventer af dem, at de kan stå til regnskab for deres egne høje standarder.

GENSIDIGHED

Vi skaber gensidigt udbytte, når vi deler udbyttet; at dele udbyttet skaber varig succes, som kommer alle til gode.

Vi mener, at værdien af virksomhedens kontakter udadtil skal måles efter, hvor meget gensidigt udbytte vi skaber. Udbyttet kan antage mange forskellige former og behøver ikke være af økonomisk karakter. På samme måde må vores mål om konkurrencedygtighed aldrig gå ud over vores samarbejdspartnere.

EFFEKTIVITET

Vi udnytter vore ressourcer maksimalt, lader intet gå til spilde og gør det, vi er bedst til.

Men hvordan kan vi både leve op til egne principper, give forbrugeren valuta for pengene og dele vores succes med andre? Vores styrke ligger her i vores effektivitet og evne til at organisere vores fysiske, økonomiske og menneskelige aktiver på en måde, der giver størst mulig produktivitet. Således fremstilles og leveres vores højkvalitets-produkter og -services til den billigst mulige pris og med det mindst mulige ressourceforbrug. Ligeledes stræber vi imod at tage beslutninger på så effektiv vis som muligt.

FRIHED

Vi behøver frihed for at kunne forme vores fremtid; vi behøver overskud for at bevare vores frihed.

Mars er et af verdens største familieejede firmaer. Det private ejerskab er et bevidst valg. Mange andre virksomheder begynder som Mars, men efterhånden som de vokser og får behov for større kapital, begynder de at sælge aktier eller sætte firmaet i gæld. De sælger altså en del af deres frihed for at kunne vokse. Vi mener, at vækst og rigdom kan opnås på andre måder.


Principles in Action

Vi omsætter vores værdier til praksis i alt, hvad vi foretager os.

 Samfundsengagement

Læs om, hvad vi står for, og hvordan vi agerer som firma rundt om i verden.

Bæredygtig kakaoproduktion

Vi tager ansvar for vores handlinger.