Visit our global site
Terveys ja ravinto
Vastuunsa tuntevana suklaavälipalojen valmistajana Mars on sitoutunut edistämään aktiivista elämäntapaa ja valistamaan kuluttajia tekemään vastuuntuntoisia valintoja.

Marsilla me uskomme, että pienet nautinnot elämässä ovat tärkeitä. Suklaa ja muu ruoka – kohtuullisesti nautittuna ja osana terveellistä elämäntapaa – tuovat mielihyvää ihmisten elämään. Elämäntavat ovat muuttuneet, ja muutamat asiat jopa peruuttamattomasti. Sosiaaliset ja ympäristömuutokset samoin kuin ruoka ovat olleet myötävaikuttamassa terveydenhuollon lukuisiin huolenaiheisiin.

Globaalina elintarvikkeiden valmistajana Mars pyrkii toimimaan edelläkävijänä terveellisempää ympäristöä luotaessa. Sekä markkinoilla olevien että uusien tuotteidemme kautta osallistumme merkittävällä panoksella terveiden elämäntapojen edistämiseen. Bisneskulttuurimme mukaisesti tavoitteenamme on myös valistaa kuluttajia vastuuntuntoiseen tuotteidemme käyttöön.

Aktiivisen elämäntavan puolesta

Kohtuullinen välipalojen nauttiminen on vain toinen puoli terveellisen elämän ylläpitämistä. Toinen puoli on aktiivinen liikunta. Marsin tuotteet voivat olla osana terveellistä ja nautittavaa ruokavaliota, mikäli se yhdistyy aktiiviseen elämäntapaan.   Mars tukee mielellään ohjelmia tai hankkeita, joilla on vaikutusta kansalaisten terveyteen. Teemme yhteistyötä mm. WHO:n asianomaisen ministeriön, terveysviranomaisten, ravitsemustieteilijöiden, elintarviketeollisuuden, kansalais- ja kuluttajajärjestöjen kanssa edistääksemme terveellisiä kulutustottumuksia ja aktiivista elämäntapaa. Esimerkkinä mainittakoon eurooppalaisen urheilutieteen oppilaitoksen (European College of Sport Science) tukeminen ja Epode-menetelmällä toteutettavan, Epode European Networkin, avustaminen heidän taistelussaan lapsuusiän liikalihavuutta vastaan Euroopassa.  

Oikea koko kulloiseenkin tarpeeseen

Mars valmistaa lukuisia eri pakkauskokoja olevia tuotteita, joista kuluttajat voivat valita kulloiseenkin tarpeeseen sopivan. Näin kuluttajan on helpompi seurata nauttimansa määrää ja tasapainottaa kulutuksensa terveyden kannalta sopivimmaksi.

Sivun alkuun^

Mars on paljon muutakin

kuin suklaata

Maailmanlaajuisesti suosittuja tuotteita

Sitoutuminen

Lue mihin uskomme ja mitä teemme sen eteen kaikkialla maailmassa

Kaakao ja kestävä kehitys