Visit our global site
Mars Suomessa
Tarjoamme nautinnollisia hetkiä kuluttajille ja heidän lemmikeilleen kestävällä tavalla.
 

Mars Finland Oy on Mars Incorporated’in kokonaan omistama tytäryhtiö. Mars-yhtymä on yksi maailman suurimmista perheyrityksistä, jonka tuotteita käyttävät päivittäin miljoonat kuluttajat yli 180 maassa. Mars Finland myy ja markkinoi korkealaatuisia elintarvikkeita sekä suklaa- ja lemmikkieläintuotteita Suomessa ja Baltiassa.

Paikallinen organisaatiomme

Mars Finland Oy, joka aiemmin tunnettiin nimellä Masterfoods Oy, on perustettu vuonna 1980. Toimimme myynti- ja markkinointiorganisaationa.
Tämän päivän Mars-yhtymä on yksi globaalisti nopeimmin kasvavista branditaloista ruoka- ja juoma-alalla. Suomessa olemme tällä hetkellä lemmikkieläinruokien, ateriakastikkeiden ja riisin markkinajohtaja.

Lemmikkieläinruoat

Laadukkaat ja ravitsevat kissan- ja koiranruokatuotteemme tarjoavat nautinnollisia hetkiä lemmikeille ja sitä kautta myös niiden omistajille. Marsin omistama WALTHAM -tutkimuskeskus on maailman johtava lemmikkieläinten ravitsemuksen ja hyvinvoinnin tutkija. Edistämme vastuullista lemmikin omistajuutta muun muassa Maailman Eläinten päivään ja eläinten suojeluun liittyvillä kampanjoilla. Mars Finlandin markkinoimia lemmikkieläinten ruokamerkkejä ovat PEDIGREE®, FROLIC®, CESAR®, PERFECT FIT™,  WHISKAS®, SHEBA® , KITEKAT® sekä NUTRO™.

Elintarvikkeet

Mars tarjoaa kuluttajille herkullisia, ravitsevia ja helposti valmistettavia UNCLE BEN´S® riisejä ja kastikkeita sekä DOLMIO®-pastakastikkeita, joista on vaivatonta valmistaa maittavia aterioita. Tuotteissa ei ole käytetty keinotekoisia aromeja eikä väri- tai lisäaineita.

Suklaa

Mars uskoo, että sopivassa määrin nautittuna suklaa tuo elämään pikku nautintoja. Suklaatuotteemme on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Niiden laadun ja tuoreuden seuranta alkaa jo tuotantolinjalta jatkuen aina kaupan hyllylle asti. Tuotteidemme raaka-aineet ja keskeiset ravintoarvot on merkitty kääreisiin kuluttajan valintapäätöksen helpottamiseksi. Mars Finlandin markkinoimat suklaamakeiset ja -patukat ovat M&M'S®, MARS®, SNICKERS®, TWIX®, BOUNTY®, DOVE® ja MILKY WAY®.
Konsernimme pähkinänkuoressa

Yritystiedot tästä

Tiedostokoko: 105 KB

Viisi Periaatettamme

ohjaavat päivittäistä työtämme ja siten auttavat meitä erottumaan kilpailijoistamme

Sitoutuminen

Lue mihin uskomme ja mitä teemme sen eteen kaikkialla maailmassa