Saudi arabia
Chinese
Traditional Chinese
Brazillian Portuguese
Czech
Danish
Dutch
English
Finnish
French
German
Greek
EST_puhas
Serbian
Italian
Japanese
Norwegian
Polish
Portuguese
Russian
Spanish
Swedish
Slovak
Hungary
Slovenia
Switzerland
Lithuania
Bulgarian
LAT_korr_puhas
Tärkeä ilmoitus vanhemmille

Marsin sivustoissa saattaa olla tietoa lemmikkieläinten ruuasta, suklaista, elintarvikkeista ja muista tuotteista sekä kampanjoita, arvontoja, kilpailuja, viihdettä ja muita toimintoja. Lisäksi sivustoissa saattaa olla tietoa Marsista sekä mahdollisuus hakea työpaikkaa ja tehdä online-ostoksia. Useimmat Marsin sivustot on suunnattu ensisijassa aikuisille kuluttajille. Globaaleissa markkinointiperiaatteissaan Mars onkin vahvistanut suuntaavansa suklaisiin ja muihin makeisiin liittyvän markkinointinsa pääasiassa aikuisille ja tiettyjen brandien kohdalla teini-ikäisille kuluttajille. Marsin suklaatuotteita ei mainosteta muissa medioissa, sillä alle 12-vuotiaita lapsia pyritään ohjaamaan käyttämään Marsin sivustoja. Näiden periaatteiden mukaan Mars on myös ottanut käyttöön kohtuullisia toimenpiteitä, joilla rajoitetaan alle 12-vuotiaiden lasten mahdollisuutta ladata näytönsäästäjiä ja pelejä tai käyttää joidenkin sivustojen muita toimintoja.

Eri alueilla lapsi-käsite määritetään alueiden omien lakien perusteella eri tavoin yksityisyyden suojaa ja muita tarkoituksia varten. Joissakin Marsin sivustoissa saatetaan kerätä lapsia (paikallisen lain määrityksen mukaan) koskevia tietoja, ja tällöin näissä sivustoissa lapsia kehotetaan paikallisen lain sekä Marsin markkinointiperiaatteiden ja muiden käytäntöjen mukaan pyytämään vanhempien suostumus ennen tietojen antamista tai tuotteiden tilaamista. Sivuston käyttäjiä saatetaan pyytää ilmoittamaan syntymäaikansa, jotta alaikäisten mahdollisuutta käyttää tiettyjä sivustoja, alueita tai toimintoja voitaisiin rajoittaa. Samalla evästeiden avulla käyttäjiä voidaan myös estää muuttamasta ikäänsä myöhemmin. Käyttäjiä saatetaan pyytää antamaan vanhempiensa sähköpostiosoite, jotta Mars voisi ottaa vanhempiin yhteyden ja tiedottaa Marsin sivuston yksityisyyssuojaa koskevista periaatteista ja/tai pyytää tarvittaessa heidän suostumuksensa. Lisäksi kehotamme vanhempia valvomaan lastensa Internet-käyttöä.

Lue huolellisesti yksityisyyssuojaa koskevat periaatteemme, joissa kuvataan tietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytäntömme.

Date: July 2009
mars.com:policy:note to parent policy:finnish