Látogass el nemzetközi oldalunkra
Jelentkezési folyamat
Kezd a karriered nálunk

Tehát eldöntötted, hogy meg akarod írni a saját Mars sikertörténetedet. Szuper! Hogy el tudd küldeni a jelentkezésedet, keress rá aktuális ajánlatainkra és válaszd ki a számodra érdekes nyitott pozíciókat, vagy programunkat, majd kattints a Jelentkezés gombra.

Töltsd ki az online jelentkezési lapot. Az oldal alján találsz még néhány tippet is, ami segíthet neked a kitöltésben. Amint elindítod a jelentkezést az egészen végig kell menned, amíg végül a „Küldés” gomb megjelenik. Kattints a „Küldés” gombra, még akkor is, ha nem töltötted ki a jelentkezésed minden pontját. Ez elmenti a jelentkezésedet, de ne aggódj, csak akkor nézzük meg, ha kész.

Egy heted lesz arra, hogy vissza gyere, bejelentkezz és befejezd a jelentkezésedet. Küldeni fogunk egy emlékeztető e-mailt, hogy tájékoztassunk mikor fogjuk megnézni, így teljesen biztos lehetsz benne, hogy 100%-ig elégedett leszel azzal, amit írtál.

A jelentkezési lap kitöltése:

Itt van néhány tipp, ami hasznos lehet számodra. Sok szerencsét!

Kitöltés


Lehetőleg töltsd ki az összes mezőt. Ha nem tudod,  mert például a kérdés nem releváns az esetedben kérlek írj egy megjegyzést, hogy nem felejtetted el beírni az adatokat - csak hogy tudjuk.

Olvasd el a kérdést


Ez egy magától értetődő dolog, de mégis fontos. Elsősorban a feltett kérdésre koncentrálva igyekezz választ adni. Korábban többen is nagyon terjengős, csapongó válaszokat adtak, ami megnehezítette a kellő információk megtalálását.

Nyitott kérdések


Néhány nyitott kérdéssel is fogsz találkozni a jelentkezésed során. Ezek nagyon fontos kérdések, ezek biztosítják az első igazi személyes benyomást rólad (túl a statisztikákon és a számokon, amiket már láttunk). Adj magadnak időt, hogy végiggondold a válaszodat.
Próbálj meg elég támpontot adni a jelentkezésed olvasójának ahhoz, hogy megértse, miért is szeretnél felvételt nyerni. Ne felejtsd el, a jelentkezésed ezen szakaszában ez lesz az egyetlen információnk rólad.

Csak az igazat!


Tudjuk, hogy szeretnél kitűnni a többi jelentkező közül. De nagyon fontos, hogy ne próbálj meg túlozni. Nem kell a vakítás! Légy őszinte magaddal és az elért eredményeiddel kapcsolatban. Ügyelj arra, hogy tiszta, racionális érvekkel támaszd alá a saját gondolataidat.

Adatlap feltöltése

Készítsd el adatlapodat online, hogy mi is Rád találhassunk..

Elkötelezettség

Ismerd meg miben hiszünk, és hogyan végezzük az üzleti tevékenységünket világszerte.

Történelmünk

Családi tűzhelytől a Világpiacig.

Elismerések és juttatások

Az elkötelezettséged itt kifizetődik.