Látogass el nemzetközi oldalunkra
Fejlődj velünk

Adj magadnak teret a fejlődésre.

Tudjuk, hogy fontos számodra, hogy tanulhass és fejlődhess. Ez nekünk is fontos. Valóban úgy gondoljuk, hogy ez az egyetlen út, hogy versenyképesek maradjunk akkor is, amikor a világ megváltozik körülöttünk. Célunk, hogy minden munkatársunk olyan magasan képzett és tehetséges legyen, hogy más vállalatok azt kívánják, bár nekik dolgoznának. Ezért igazán arra törekszünk, hogy a legjobbak legyünk a legjobbak között.

Nincs két egyforma ember, és mi a Marsnál ismerjük a sokszínűségből nyerhető értékeket. A főnököd rendszeresen le fog ülni veled, és együtt fogjátok meghatározni, hogy miben kell fejlődnöd a jelenlegi munkakörödben a jövőbeli lehetőségeidért. Ez fogja alkotni a Fejlődési Terved alapját. És ez nem egy tisztán kurzusokon és könyveken keresztül megszerezhető elméleti tudás lesz. Tudjuk, hogy embereink a támogatott munkavégzés során tanulnak a legkönnyebben. Ahogy a mondás is tartja „gyakorlat teszi a mestert” ezért a szakterületen jártas munkatársakat jelölünk ki számodra mentornak, akik abban segítenek, hogy ugyanolyan jól elsajátítsd a tudást, mint ők.

Tervezd meg a jövődet.

Az a legfontosabb feladatod, hogy beletanulj az aktuális munkakörödbe és olyan rendkívüli eredményt érj el, amit mindannyian akarunk. A vezetőd időről-időre leül majd veled, hogy átbeszéljétek a jövőbeli terveidet és a karrieredet. Számunkra is elsődleges, hogy tehetséges munkatársaink az üzletünkkel együtt fejlődjenek: te megkapod a lehetőséget, mi pedig egy jó befektetést általad. Erről szól a Kölcsönösség alapelvünk.

Mit teszünk, hogy ez az egész valóra váljon? Egyszerű – aktívan egyengetjük a tehetséges munkatársaink útját, nem feledkezünk meg rólad. Ha látunk egy olyan potenciális munkakört, ami neked való lehet, megbeszéljük veled és megkérdezünk, hogy érdekel-e.

Fejlődj egyedi módon, amilyen Te is vagy.

Ahogy minden Mars munkatársnak, Neked is hasznos lesz a díjnyertes Mars University vagy más néven Mars U. A Mars U összefogja teljes üzletünk valamennyi tudását. Abban segít, hogy változást hozz a vállalatba és a munkádba. Lehetőségeket és forrásokat biztosít, hogy tökéletes jártasságot szerezz a működési területeden, valamint több általános lehetőséget is, hogy javítsd a személyes hatékonyságodat és építsd a vezetői képességeidet.

A tanulásnak rengeteg formája van, rendelkezésedre fognak állni online videoanyagok, könyvösszefoglalások, elektronikus tanulási segédletek, valamint a személyes tapasztalatcserék lehetőségei.

Feltételek, amik hozzásegítenek a sikerhez.

Összegezve, akkor vagyunk sikeresek, ha a munkatársaink is sikeresek. Ezért biztosan számíthatsz rá, hogy megkapod a képességeid, és a karriered fejlesztéséhez szükséges eszközöket. A Mars munkatársak nem szeretik, ha gyerekként bánnak velük, helyette inkább élnek a szabadság adta lehetőséggel, amit kínálunk nekik, hogy a saját útjukat járják. Ha úgy érzed, ez neked való, akkor elismerésekben és tapasztalatokban gazdag munkát találhatsz a Marsnál.

 

Elismerések és juttatások

Az elkötelezettséged itt kifizetődik.

Pályakezdőknek

Írd meg a saját sikertörténetedet.

Jelentkezési folyamat

Írd meg a saját Mars sikertörténetedet.