Látogass el nemzetközi oldalunkra
Elismerések és juttatások

Elismerjük az elkötelezettségedet

Rengeteg oka van annak, amiért az emberek úgy döntenek, hogy csatlakozni akarnak a Marshoz. Az anyagi jutalmazás nyilvánvalóan egy csábító ösztönzés. De egy pillanatra nézzünk az igazán versenyképes fizetéseinken túl, és Te is látni fogod, hogy van még itt néhány fantasztikus juttatás, ami csak arra vár, hogy felfedezd.

Rádszabott juttatások - "jólét"

Már említettük a szabadságnak és autonómiának azt az egyedülálló fokát, amiben itt részed lehet, csakúgy, mint azokban a kiváló tréningekben, tanulási és fejlődési lehetőségekben, amiket kínálunk. Alapigazság, hogy a különböző embereket különböző dolgok motiválják. Ezért hoztuk létre a Teljes Juttatási Csomagot, – ami úgy lett kidolgozva, hogy megfeleljen az egyedi elvárásaidnak és szükségleteidnek.

Itt adunk egy rövid áttekintést néhányról:

Elismerés

Arra törekszünk, hogy minden egyes munkatársunk boldog legyen és elkötelezett a Mars által kínált karrier iránt. De hogyan győződhetünk meg, hogy jó úton járunk? Igazán egyszerűen: évente felméréseken keresztül kérünk visszajelzést munkatársainktól, hogy ezáltal segítsék a helyi elkötelezettség fokozását célzó programjainkat.
Ezen felül rendezvényeket szervezünk, amelyeken elismerjük és jutalmazzuk munkatársaink sikereinkhez való hozzájárulásait. Legyen ez a kimagasló teljesítményért járó egyéni vagy csoportos elismerés, biztos lehetsz benne, hogy erőfeszítéseid nem maradnak észrevétlenek a Marsnál.

Egészség – „jól – lét”

A munkatársainkról való gondoskodás az egyik legfontosabb prioritás itt a Marsnál. Ennek értelmében egészségügyi és jóléti szolgáltatások sorát vezettük be, mint a foglalkozás egészségügyi ellátást, amely számos szűrővizsgálattal szolgálja munkatársaink jó egészségi állapotának biztosítását. Illetve említhetjük még a számtalan egyéni és közös sportolási lehetőséget is.

Sőt, az Öt Alapelvünkben lévő Szabadságot munkatársaink a munkahelyüktől távol is élvezhetik, köszönhetően az emelt számú alapszabadságnak.

Rugalmas munkavégzés

Nekünk igazán megvan a szabadságunk és a rugalmasságunk – és nem csak a döntések meghozatalában, vagy abban, hogy milyen módon végezzük a munkánkat. Rugalmas munkarendünk az igazi bizonyíték erre. Ez a szabadság és a rugalmasság segíti, hogy megtartsuk a munka-magánélet egyensúlyát, amikor csak lehetséges.

A környezet

A bolygónkért mindannyian felelőséggel tartozunk. Mi már azelőtt így gondoltuk, hogy a társadalmi felelősségvállalás divatossá vált volna. A fenntarthatóság rendkívül fontos számunkra, legyen szó az általunk felhasznált erőforrásokról, a hulladék kibocsátásáról, vagy azokról a helyi közösségi projektekről, amiket támogatunk. Pl: Zöld Iroda Program, Fenntartható termelés, Pedigree® Örökbefogadási Program, stb.

Sőt, több gyakorlati programunk van a gyárainkban és az irodáinkban, hogy csökkentsük a csomagolóanyagok okozta környezetterhelést és az öko-lábnyomunkat. Mi csak bátorítani tudunk, hogy vegyél részt ezekben a kezdeményezésekben, abban a biztos tudatban, hogy megóvod a Földet a jövő generáció számára.

Fejlődj velünk

Mi teret engedünk a fejlődésednek.

Pályakezdőknek

Írd meg a saját sikertörténetedet.

Jelentkezési folyamat

Írd meg a saját Mars sikertörténetedet.