Látogass el nemzetközi oldalunkra
Egészség és Táplálkozás
Mint felelősségteljes édességgyártó, a Mars elkötelezett támogatója az aktív életmódnak és segíti, hogy a fogyasztók felelős döntéseket hozhassanak az édességekkel kapcsolatban.

A MARS Magyarország az elhízás ellen, a kiegyensúlyozott táplálkozás és életmód megvalósítása érdekében életre hívott TÉT Platform (Táplálkozás, Életmód, Testmozgás) egyik alapítója. A társadalmi kezdeményezés egyesíti a politikai és az üzleti szektort, a civil és a tudományos szférát. A platform az említett területekről nyújt információt és szervez programokat a kiegyensúlyozott és egészséges életmód elősegítéséért.

A TÉT Platform keretein belül, más élelmiszeripari vállalattal együtt minden termékünkön feltüntetjük az irányadó napi bevételi értékről tájékoztató INBÉ mutatót (angol rövidítése GDA). Elősegítve a tudatos táplálkozást, a mutató a termék tápértékéről ad információt fogyasztóink számára.

Az egészséges táplálkozásról gyermekek számára készült oktató programok kapcsán szorosan együttműködünk a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével.

Folytatjuk ezirányú elkötelezettségünket és aktív részesei leszünk a kiegyensúlyozott és egészséges életmód terjesztését szolgáló kezdeményezéseknek. Egyre több ezirányú kezdeményezésben veszünk részt és továbbra is az egészséges életmód szószólói leszünk.

A MARS támogatja a termék-innovációt és az egész iparágat bátorítjuk az egészségesebb, kiegyensúlyozott táplálkozást gazdagító élelmiszerek készítésére a felejthetetlen, fenséges ízek megőrzése mellett.
Vissza a tetejére^

Pályakezdőknek

Írd meg a saját sikertörténetedet.

Elkötelezettség

Ismerd meg miben hiszünk, és hogyan végezzük az üzleti tevékenységünket világszerte.

Kakaó Fenntarthatóság

Felelősen cselekedni.