Látogass el nemzetközi oldalunkra
Sajtóközlemények
200.000 tál szárazeledel a menhelyi kutyáknak és macskáknak

20 November 2013

Közel 500 gazdátlan állatról gondoskodik a Pedigree® és Whiskas® egy éven át

Három magyarországi állatmenhely kap összesen 200.000 adagnyi szárazeledelt a Pedigree® és a Whiskas® márkákat forgalmazó Mars Magyarországtól. A majdnem ötszáz kisállat egy évnyi ellátására elegendő táp első szállítmányát november közepén adták át a MARS képviselői Esztergomban, Siófokon és Vácon. Minden, októberben eladott szárazeledel után egy adag ételt ajánlott fel a két márka hazai állatotthonok javára.
A MARS a világ egyik legjobb munkahelye

05 November 2013

Három helyet javított a vállalat tavalyi helyezésén

Ismét a világ legjobb munkahelyei közt van a MARS, a Great Place to Work® nemrég kiadott rangsora szerint. A nemzetközi vállalatcsoport három helyet lépett előre tavalyhoz képest a listán. A MARS hazai egységeiben az öröm mellett a magyarországi eredményeket összesítő HEWITT Legjobb Munkahely Felmérés hamarosan közzétett eredményeiért izgulnak.
Megszépült a néptáncosok táncháza Bokroson

28 October 2013

A MARS bokrosi munkatársai önkénteskedtek a felújításon

A MARS Magyarország csongrád-bokrosi munkatársaiból verbuválódott önkéntes csapat újította fel az Alföld Néptáncegyüttes Táncházát szombaton. A cég „zöld csapata” festett, vasszerkezetet javított, betonozott és parkosított, hogy az ország büszkeségét eddigi teljesítményükkel méltán kivívó táncosok kényelmesebb körülmények között próbálhassanak és léphessenek fel.
Egy generáción belül önfenntartóvá válik a Mars bokrosi gyára

15 August 2013

Magyar Mars munkatárs is részt vesz a globális önkéntes programban, kézzel fogható CSR: kiadta éves jelentését a Mars

Kizárólag megújuló forrásokból származó energiát használnak majd a Mars gyártóegységeiben világszerte, így Csongrád-Bokroson is, legkésőbb 2040-től. Az egységeinek otthont adó településeken élő közösségekért kiemelkedő szinten felelősséget vállaló cég szeretné, ha az egymástól távol élő munkatársak és beszállítók jobban megismernék egymás munkáját: 2013 őszén egy magyar Mars munkatárs is Indiába utazik, hogy részt vállaljon abban a globális programban melynek célja a hátrányos helyzetű indiai nők felzárkóztatásának segítése.  A Marsnál több környezetvédelmi, illetve a munkatársak és a beszállítók körülményeinek minél jobb szintre emeléséért indított program működik, amit nem csak a közvetlenül érintettek, hanem a vásárlók is nagyra értékelnek. Mindezeket támasztja alá a Nielsen legutóbb publikált hazai jelentése is, mely szerint méltányolják a magyar fogyasztók is a vállalatok társadalmi felelősségvállalását.
A legtöbbet zöldült irodának örülnek Csongrád-Bokroson

05 June 2013

A Mars Magyarország kisállateledel gyára megkapta a KÖVET díját

A Mars Magyarország csongrád-bokrosi egységét a 2013 Legtöbbet Zöldült Irodája minősítéssel jutalmazta a KÖVET Egyesület. A kisállateledel gyár Zöld Iroda Csapatának munkája nyomán az eldobható műanyag- és papírpoharakat elmosható üvegpoharakra cserélték, a nyomtatópark racionalizálásával jelentősen csökkent a papír- és tintafogyasztás, valamint a vizuálkommunikációs jelek telepítésével mérséklődött a felesleges áramfogyasztás is. A most megvalósult beruházásoktól 30%-os papír, és 10%-os vízmegtakarítást vár a Mars. Ezzel a vállalat budapesti egységéhez hasonlóan mostantól Csongrád-Bokroson is elismerten környezettudatos milliőben zajlik a napi munka. 
< Előző 1 | 2 | 3 | 4 | ... Következő >

Céginformáció

Céges információk egy kattintásra.

File méret: 39,30KB

Történelmünk

Családi tűzhelytől a Világpiacig.

Nemzetközi hírek

Látogass el a mars.com-ra és nézzd meg nemzetközi híreinket.