Látogass el nemzetközi oldalunkra
Megújult adományozási rendszerrel elindult az idei Pedigree® Örökbefogadási Program

02 May 2012

Idén minden regisztrált állatmenhely részesülhet az adományokból, amelyeket a Pedigree® hatmillió forintig megdupláz

Negyedik alkalommal indult el a Pedigree® Örökbefogadási Program, amely idén megújult adományozási rendszerrel segíti a menhelyen élő kutyákat. A kampány keretében minden állatbarát lehetőséget kap arra, hogy támogassa kedvenc állatmenhelyét, a Pedigree® pedig összesen hatmillió forintig megduplázza az adományozott összegeket. Az adományozás a program közel 22 ezer tagot számláló Facebook klubján keresztül zajlik egész évben. Az első héten összesen több mint 200 ezer forint gyűlt össze az állatbarátok felajánlásaival és a Pedigree® támogatásával. A kampány nagykövete idén is Hegyi Barbara színművésznő.

Megújult a Pedigree® Örökbefogadási Program adományozási rendszere 2012-ben, amely idén minden, Magyarországon hivatalosan regisztrált állatmenhelynek lehetőséget nyújt arra, hogy adományokat gyűjthessen.  A támogatások egy közös számlálóra érkeznek, ahol Pedigree® összesen hatmillió forintig megduplázza az összegeket. Az egyedülálló kezdeményezés a program Facebook klubján keresztül zajlik, az összegyűlt adományokat pedig a program weboldalán követhetik nyomon az állatbarátok. Egy hét alatt több mint 200 ezer forint gyűlt össze, az összeg pedig folyamatosan nő. A kampány egész évben tart, a menhelyek minden összegyűlt 500 ezer forint után kapják kézhez az adományokat. A cél, hogy minél hamarabb összegyűljön 6 millió forint adomány, de a kampány ennek elérése után is folytatódni fog.

Az idei programban részt vevő állatmenhelyek folyamatosan kampányolhatnak maguk mellett, de a Pedigree hivatalosan is bemutatja őket a program Facebook klubjában. Hetente két menhely kerül a középpontba, akik közül az első páros a győri Emberek az Állatokért Alapítvány, és a budapesti Rex Kutyaotthon Alapítvány voltak. A menhelyek a bemutatkozás során lehetőséget kapnak rá, hogy beszámoljanak tervezett idei programjaikról, adományozásra buzdítsák a klubtagokat, vagy gazdit keressenek a legnehezebb sorsú kutyáik számára. „Remek lehetőségnek tartjuk ezt az új kezdeményezést, ami egy jó eszköz arra, hogy megmutathassuk magunkat országszerte, egy több ezer fős közösség előtt, és kampányolhassunk magunk mellett” – mondta el Magyar Gabriella, a győri állatmenhely munkatársa.

Ahogy a korábbi években, idén is Hegyi Barbara színművésznő a kampány nagykövete, aki a megújult adományozási mechanizmushoz kapcsolódón elmondta: „Nagyon örülök neki, hogy idén kibővült a program, így még több állatmenhely kap támogatási lehetőséget. Ez egy jó eszköz arra, hogy a menhelyek megmutathassák magukat, ráadásul így mindenki segíthet nekik pár kattintással. A Pedigree® tálcán kínálja a segítséget, sőt, meg is duplázza azt, így nincs kifogás, együtt javíthatunk a menhelyi kutyák életén! Remélem, minél több adomány összegyűlik az idei kampányban.”Céginformáció

Céges információk egy kattintásra.

File méret: 39,30KB

Történelmünk

Családi tűzhelytől a Világpiacig.

Nemzetközi hírek

Látogass el a mars.com-ra és nézzd meg nemzetközi híreinket.