Látogass el nemzetközi oldalunkra
Csokoládé
Minden évben, az emberek világszerte több milliárd alkalommal élvezhetik munkánk eredményét.

SNICKERS®

A világ legnépszerűbb csokiszelete. Ennyire egyszerű.

Az 1930-as megjelenését követően a SNICKERS® szelet – megtöltve mogyoróval, karamellel és nugáttal, majd beborítva tejcsokoládéval – gyorsan a bolygó egyik kedvencévé vált, és 75 év elmúltával még mindig a csúcson van.

M&M's®

Az M&M’S® csokoládé 1941 óta jelen van a világ legkedveltebb édességei között, és örömet szerez a fogyasztóinak.

A világ egyik leghíresebb édességét, a falatnyi csokoládét (és mogyorót) cukorka burokban, a világon mindenütt könnyen felismerik.

MARS®

A példátlan sikerű csokoládészelet.

A MARS® szeletet eredetileg Nagy-Britanniában gyártották, de mára az egész világon kapható, és az édességipar legnagyszerűbb sikertörténeteinek egyike áll mögötte.

TWIX®

Két adag csokoládé, keksz és karamell egyetlen termékben.

Amikor eljön a lazítás ideje, duplázd meg a falatokat. A ‘kétujjnyi’ keksz, karamell és csokoládé azt is jelenti, hogy mindig van mit megosztani.

BOUNTY®

Az édenkert íze.

Vannak örök napsütötte helyek a világon, ahol a nap és a friss óceáni levegő hatására megérik a kókusz. Ez az alapja a BOUNTY® csokoládénak, mely magában hordozza a vágyat egy édes és egzotikus világ iránt.

Celebrations®

Ünnepeljünk együtt! Az ünneplésre bármikor találhatunk alkalmat.

A Celebrations® vegyes desszert izgalmas válogatás a Mars által gyártott kedvelt termékekből. A kedvenc csokoládékat mini formában tartalmazó Celebrations® desszert minden alkalomra megfelelő választás, akár ajándékozásról, akár ünneplésről legyen szó.

MILKY WAY®

A könnyű falat.

Az 1935-ben bevezetett Milky Way a második legrégebbi márkánk a Mars szelet után. A Milky Way ízletes tejcsokoládéba mártott szelet tejes krém töltelékkel.

Egészség & Táplálkozás

Elkötelezetten az egészséges életvitelért.

Történelmünk

Családi tűzhelytől a Világpiacig.

Kakaó Fenntarthatóság

Felelősen cselekedni.