Látogass el nemzetközi oldalunkra
Az öt alapelv
Az alapelveink minden tevékenységünk lényegét adják, és lehetővé teszik, hogy egyedülállót alkossunk.

 

Minőség

A fogyasztó a főnökünk, a minőség a hivatásunk, célunk pedig, hogy az árért valódi értéket adjunk.

A vállalatunk elkötelezett abban, hogy a legmagasabb minőséget nyújtsa minden tevékenységében. A Minőség alapelvét megalkuvás nélkül követjük, mert így fejezzük ki lelkesedésünket és büszkeségünket, hogy a Mars közösségének tagjai lehetünk. A személyes erőfeszítéseinkből származó minőségi munka a minőségi márkák legfontosabb összetevője, és ennek köszönhető, hogy a vállalat hírnevet szerzett magas minőségi követelményeivel.

Felelősség

Mint egyének, teljes felelősséget követelünk meg magunktól, mint a vállalat tagjai, mások felelősségét támogatjuk.

Szándékosan különbözünk azoktól a vállalatoktól, amelyekben a személyes felelősség elvész az irányítás útvesztőiben. Minden munkatársunk személyes felelősséggel bír az eredmények, a kezdeményezések és döntések végrehajtása és a szükséges döntések meghozatala terén. Mivel tiszta erkölcsű és a feladatnak megfelelő embereket alkalmazunk, és megbízunk bennük, a munkatársainktól elvárjuk, hogy az általuk megfogalmazott magas mércének megfeleljenek.

Kölcsönösség

A kölcsönösség alapja a közösen élvezett siker, és csak a közös siker lehet tartós.

Meggyőződésünk, hogy az üzleti kapcsolataink értékmérője a közösen élvezett előnyökben keresendő. Ezek az előnyök számos különböző módon megnyilvánulhatnak, és nem korlátozódnak a pénzügyi jellegű előnyökre. Ennek megfelelően, miközben törekednünk kell a leginkább versenyképes feltételek kialakítására, a Mars soha nem járhat el a vele kapcsolatban állók gazdasági vagy egyéb jellegű kárára.

Hatékonyság

Erőforrásainkat maradéktalanul kihasználjuk, nem pazarolunk, és csak olyan tevékenységet folytatunk, amelyben a maximumot tudjuk nyújtani.

Hogyan lehetséges követni az alapelveinket, valódi értéket nyújtani az árért, és megosztani a sikereinket? Az erősségünk a hatékonyságban rejlik, hogy képesek vagyunk – a fizikai, pénzügyi és emberi – erőforrásainkat maximális hatékonysággal megszervezni. Így a termékeink és a szolgáltatásaink a legmagasabb minőségben, a legkisebb költséggel, és minimális erőforrás-felhasználás mellett készülnek és jutnak el a fogyasztókhoz. Hasonlóképpen törekszünk arra, hogy az üzleti tevékenységeinkben a leghatékonyabb döntési mechanizmusokat alkalmazzunk.

Szabadság

Jövőnk kialakításához szabadságra, szabadságunk megőrzéséhez pedig nyereségre van szükségünk.

A Mars a világ egyik legnagyobb magánkézben lévő vállalata. Ez a tulajdoni forma tudatos döntés eredménye. Sok más vállalat indult a Marshoz hasonlóan, de ahogy növekedtek és új forrásokra szorultak, eladták a részvényeiket, vagy korlátozó érvényű hiteleket vettek fel az üzlet finanszírozásához. A növekedésért cserébe lemondtak a szabadságuk egy részéről. Mi hisszük, hogy a növekedés és a prosperitás máshogy is elérhető.

Alapelveink a gyakorlatban

Az alapelveinknek megfelelően végezzük tevékenységünket az egész világon.

Elkötelezettség

Ismerd meg miben hiszünk, és hogyan végezzük az üzleti tevékenységünket világszerte.

Kakaó Fenntarthatóság

Felelősen cselekedni.