Wereldspeler in Chocolade en Petcare | Mars Nederland

We mogen de cacaoboeren niet de rug toekeren

Ook dit jaar kon men tijdens Chocoa 2018 in de Beurs van Berlage in Amsterdam een bont gezelschap uit alle windstreken vinden. Chocoa is een internationaal evenement voor iedereen die te maken heeft met de cacao supply keten, van cacaoboeren en certificeringsorganisaties (zoals Rainforrest Alliance), tot consumenten. John Ament (Global Vice President Cocoa) opende de conferentie. Hij sprak over de grote uitdagingen die de keten kent zoals kinderarbeid en ontbossing, zaken waar niemand een pasklare oplossing voor heeft.

LEES MEER

FAMILIEBEDRIJF

MET PRINCIPES

Bij Mars kennen we bijzondere normen en waarden. Deze vormen de basis voor wat we doen en hoe we dat doen. Deze normen en waarden - onze Vijf Principes - maken ons uniek. Ze vragen om een specifieke opstelling. Ze klinken door in het denken en handelen van medewerkers, onze merken en onze organisatie. Deze principes vormen een essentieel onderdeel van ons erfgoed. Wij geloven dat zij de reden zijn van ons succes.

LEER MEER OVER ONS

JIJ BENT HET

BELANGRIJKSTE
INGREDIËNT

“Bij ons draait om jou en jouw ambities”. We zijn niet de enige werkgever die dat zegt, maar wel een van de weinige waarvan de medewerkers zelf dat massaal zeggen. Volgens het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work behoort Mars tot een van de beste werkplekken in Nederland. Mars maakt werk van jouw carrière.

LEES MEER

MERKEN

DIE JE KENT

Er is een reden dat sommige van onze merken al meer dan honderd jaar bestaan. Ons doel is altijd geweest om de beste producten aan te bieden tegen een goede prijs. Elke dag streven we ernaar om miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden.

BEKIJK ONZE MERKEN