Waar zijn we actief

Waar zijn we actief

Mars in Nederland

Het succes van Mars hangt hoofdzakelijk af van de medewerkers. In Nederland garanderen meer dan 1450 medewerkers dat succes: 1200 medewerkers in Veghel en 250 medewerkers in Oud-Beijerland. Onze vestigingen in Veghel en Oud-Beijerland in Nederland zijn succesvol omdat ze moderne en doeltreffende productieprocessen hebben.

Mars Nederland B.V. (Veghel)

Veghel in Noord-Brabant is de locatie van een van de grootste chocoladefabrieken ter wereld. Mars produceert hier chocoladerepen voor de merken MARS®, BOUNTY®, TWIX®, SNICKERS®, MILKY WAY®, MALTESERS® en CELEBRATIONS®.

De vestiging in Veghel produceert niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ze levert ook halffabricaten aan veel andere Mars-vestigingen, zoals chocolade en pindanoten. Binnen Mars Europa bekleedt de vestiging in Veghel al jaren een vooraanstaande positie als een van de meest doeltreffende productiesites voor chocoladeproducten. Veghel is een voorbeeld voor andere vestigingen. Medewerkers van de fabriek worden dikwijls betrokken bij het opstarten van andere Mars-fabrieken.

Nederlandse markt (Veghel)

De hoofdkantoren voor marketing en sales van Mars Snackfood en Petcare in Nederland bevinden zich ook in Veghel. Van hieruit verkopen we, naast de chocoladerepen die we produceren, ook M&M'S®, DOVE® en BALISTO®. Onze merken voor dierenvoeding zijn PEDIGREE®, FROLIC® en CESAR® voor honden. WHISKAS®, SHEBA®, KITEKAT®, CATSAN® en PERFECT FIT® voor katten.

Mars Food Europa (Oud-Beijerland)

In Oud- Beijerland, ten zuiden van Rotterdam, ligt een hypermoderne voedingsfabriek die zich de grootste voedingsfabriek van Mars Europa kan noemen. In deze fabriek worden de oosterse en Zuid-Europese sauzen gemaakt voor de merken UNCLE BEN'S®, SUZI WAN®, DOLMIO®, SEEDS OF CHANGE® (100% biologisch) en recentelijk hebben we er ook de productie van het merk MIRACOLI® gestart. We leveren producten aan meer dan 25 landen. Om alle klanten optimaal te bedienen, levert Oud-Beijerland producten in een breed scala van verpakkingen en afmetingen.

Royal Canin Nederland

Royal Canin is sinds 2002 onderdeel van Masterfoods Holding, een Franse dochteronderneming van Mars Inc. Het Nederlandse hoofdkantoor van Royal Canin Nederland is gevestigd in Veghel. www.royalcanin.nl

mars.com:netherlands:nl:about mars:where we operate