Over Mars

Het begon allemaal in 1911 toen Frank C. Mars de eerste Mars-snoepjes maakte in zijn keuken in Tacoma, Washington. Dit waren de eerste stappen van Mars als zoetwarenbedrijf. In de jaren twintig kwam Forrest E. Mars senior bij zijn vader in het bedrijf. Samen brachten ze een nieuwe reep op de markt, de MILKY WAY®. In 1932 trok Forrest senior naar het Verenigd Koninkrijk met de droom om een bedrijf op te richten gestoeld op de filosofie van "wederzijds voordeel" voor alle betrokken partijen. Deze visie is tot op vandaag het fundament van het huidige Mars, Incorporated. Klik hier om meer te weten te komen over onze geschiedenis.

Met het hoofdkantoor in McLean, Virginia in de Verenigde Staten, realiseert Mars een omzet van meer dan 30 miljard dollar. Het bedrijf omvat zes bedrijfssegmenten: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks en Symbioscience. Hier vindt u meer informatie over onze merken.

Ongeveer 70 000 medewerkers over de hele wereld passen elke dag de Mars-principes toe om aan de hand van onze prestaties iets te betekenen voor de mensen en voor de planeet. Kom meer te weten in de samenvatting van onze Principes in actie.

Vrouw weegt Whiskas-kattenvoer in laboratorium

Onze principes in actie

Ontdek hoe we door onze prestaties iets betekenen voor de mensen en de planeet. We blijven zoeken naar de beste manier om vooruitgang te boeken.
Kantoorgebouw van Mars Drinks

Onze bedrijfssegmenten

We hebben zes bedrijfssegmenten: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks en Symbioscience.

De Vijf principes van Mars - Onze principes in actie

De Vijf principes van Mars

De Vijf principes van Mars: Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiëntie en Vrijheid vormen de basis van onze bedrijfscultuur en voor de manier waarop wij zaken doen.
Oude foto van een Milky Way-bestelbusje

Onze geschiedenis

Sinds de lancering van de Milky Way-reep is Mars, Inc. uitgegroeid tot een wereldbedrijf.
Wereldkaart met aanwezigheid van Mars in meer dan 73 landen

Waar zijn we actief

Als een van de grootste voedselfabrikanten ter wereld is Mars internationaal actief in meer dan 73 landen.

Klik hier voor een korte videoclip over het Verhaal van Mars

mars.com:netherlands:nl:about mars:landing