Merken

Onze merkenportfolio biedt kwaliteit en waarde aan onze klanten over de hele wereld.

In dit deel komt u meer te weten over onze bedrijfssegmenten en onze merken, waarvan er sommige al meer dan 100 jaar bestaan!

Mars Petcare-hondensnacks op lopende band

Mars Petcare

Het hoofdkantoor van Mars Petcare bevindt zich in Brussel, België. Het bedrijf is een van de grootste leveranciers van dierenvoeding ter wereld en heeft meer dan 33 000 werknemers in 50 landen.
Mars-chocoladerepen op lopende band

Mars Chocolate

Het hoofdkantoor van Mars Chocolate bevindt zich in Mount Olive, New Jersey, VS. Het bedrijf is een van de grootste producenten ter wereld van chocolade en heeft meer dan 15 000 werknemers in 19 landen.
Mars Food-chefkok poseert naast Uncle Ben's producten

Mars Food

Het hoofdkantoor van Mars Food bevindt zich in Brussel, België. Mars Food wil een toonaangevend bedrijf zijn op het vlak van op maat gemaakte voedingsmerken voor lokale smaken over de hele wereld. Mars Food heeft meer dan 1700 werknemers in 10 landen.
Vrouw pakt een Wrigley-product van een winkelschap

Wrigley

Het hoofdkantoor van Wrigley bevindt zich in Chicago, Illinois, VS. Het bedrijf is een van de grootste producenten van kauwgum en zoetwaren ter wereld en streeft ernaar klanten met kleine dingen blij te maken. Wrigley heeft meer dan 17 000 medewerkers in 48 landen.
Glimlachende landbouwer die kijkt naar koffiebonen die in Mars Drinks worden gebruikt

Mars Drinks

Het Amerikaanse hoofdkantoor van Mars Drinks bevindt zich in West Chester, Pennsylvania en het Britse hoofdkantoor in Basingstoke. Mars Drinks heeft meer dan 600 medewerkers in zeven landen.
Drie Mars-medewerkers die aan Mars Symbioscience werken

Mars Symbioscience

Het hoofdkantoor van Mars Symbioscience bevindt zich in Germantown, Maryland, VS. Het bedrijf is de wereldwijde health and life sciences-afdeling met aandacht voor op bewijs gebaseerde wetenschap en heeft meer dan 200 medewerkers in drie landen.
mars.com:netherlands:nl:brands:landing