Symbioscience

Mars-medewerkers inspecteren cacaobonen als onderdeel van het Mars Symbioscience-programma

Mars Symbioscience is een op technologie gebaseerd health and life sciences-bedrijf met aandacht voor op bewijs gebaseerde productontwikkeling.

Mars Symbioscience werd opgericht in 2005 en heeft tegenwoordig zijn hoofdkantoor in Germantown, Maryland. Mars Symbioscience is een incubator voor bedrijfsideeën die in al onze segmenten gegenereerd worden. Het bestaat uit drie bedrijfseenheden die een verschil willen maken voor de gezondheid van mens en dier: Mars Botanical via CocoaVia®, een dagelijks supplement met cacao-extract om te helpen bij een gezonde circulatie; Mars Veterinary via Wisdom Panel®, onze gepatenteerde DNA-testkits voor honden; en Mars Plantcare via Seramis®, een kleigranulaat voor kamerplanten dat een natuurlijk substraat levert waarin gezonde planten kunnen worden gekweekt.

Bij Mars streven we ernaar om producten te maken die uitstekend smaken, van de allerhoogste kwaliteit zijn, en waar mensen niet alleen zelf van kunnen genieten maar die ze ook vol vertrouwen aan hun gezinsleden en huisdieren kunnen geven.

mars.com:netherlands:nl:brands:symbioscience