STUDENTEN

Cloche

Pak de ruimte om je eigen ideeën te serveren.

Je bent nog niet afgestudeerd en je zoekt werkervaring in een bedrijf?  Mars biedt jou nu die kans. Onze  stages of afstudeer opdrachten van 3 tot 6 maanden zijn specifiek ontworpen voor studenten die in een belangrijke internationale organisatie willen werken.

Wij bieden je een unieke kans om onafhankelijk aan een project te werken en de theorie die je geleerd hebt als deel van deze stage of afstudeeropdracht om te zetten in de praktijk. Of je nu werkzaam bent bij Marketing, Sales, Commercial, Logistiek, P&O, Engineering of R&D, je zult altijd deel uitmaken van het Mars-team. Dit betekent uitdagingen aangaan, strakke deadlines halen, budgetten plannen en samenwerken met collega’s van het management.

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Jouw lijnmanager zal je begeleiden, niet alleen op functioneel maar ook op persoonlijk vlak. Onze werkomgeving wordt bovendien gekenmerkt door een sterke teamgeest. Er zal dus altijd iemand in de buurt zijn om hulp en steun te bieden wanneer je dit nodig hebt.

Is dit iets voor jou?

Onze stages en onze afstudeeropdrachten houden bijzondere uitdagingen in. Je neemt vanaf de eerste dag je verantwoordelijkheid en haalt zodoende meer uit.. We zoeken personen met uitzonderlijke academische kwaliteiten, die anderen kunnen motiveren en goed in een team kunnen werken. Samengevat zoeken we studenten met de mogelijkheid en intentie om ooit de top te halen.

mars.com:netherlands:nl:careers:interns