Traineeships

Mars-boeken

Jij kunt zelf deel uitmaken van onze geschiedenis.

Klaar om je eigen verhaal te starten?

Succes is ons niet vreemd. Maar het zijn niet alleen onze merken die een miljard dollar waard zijn die succes hebben. Want we bieden mensen met potentieel opleidingen van wereldniveau. Kijk maar eens naar de afgestudeerden van onze opleidingen, dan zie je hoever je kunt komen. CEO’s en MD’s die er niet alleen voor zorgen dat ons succesverhaal blijft bestaan, maar die ook aan het roer staan van bedrijven in elke sector.

Onze platte, open structuur is een voordeel voor afgestudeerden als ze de kans willen grijpen om ons bedrijf vorm te geven. Dit zorgt voor een echte creatieve en dynamische omgeving. Maar er is meer nodig dan vrijheid en verantwoordelijkheid om leiding te geven bij Mars.

We bieden een uitzonderlijke structuur voor ondersteuning, financiële sponsoring om professionele kwalificaties te behalen, extra leermogelijkheden en persoonlijke begeleiding door de intelligentste en beste mensen uit de sector. Toeters en bellen?  Allerminst. Deze structuur is er om jouw prestaties meer inhoud te geven voor jouzelf, het leven van anderen te verbeteren en om te zorgen voor een betere planeet. Klinkt dit als iets waarvoor je wilt tekenen?

mars.com:netherlands:nl:careers:working at mars:trainees