Traineeships | Mars Nederland
TRAINEESHIPS


JIJ BENT HET BELANGRIJKSTE INGREDIENT

Jij kunt zelf deel uitmaken van onze geschiedenis.
Klaar om je eigen verhaal te starten?

Succes is ons niet vreemd. Maar het zijn niet alleen onze billion dollar brands die succes hebben. Wij kijken ook naar talent, de leiders van morgen, en bieden hen opleidingen van wereldniveau. Niet zelden leiden we trainees op die uiteindelijk doorgroeiden tot CEO’s en managers die er voor zorgen dat ons succesverhaal blijft bestaan of een hele waardevolle bijdrage leveren aan andere bedrijven uit iedere sector.

Een uitdagende leeromgeving, dat is wat Mars je te bieden heeft. Door onze platte organisatie structuur krijg je de kans om daadwerkelijk zelf een bijdrage te leveren aan de vormgeving van deze multinational. Je werkt dan in een creatieve en dynamische omgeving.

Mars biedt talenten traineeships aan in sales & marketing, finance, supply chain, engineering en R&D, binnen een uitzonderlijke structuur met veel aandacht voor functionele ondersteuning, financiële sponsoring om professionele kwalificaties te behalen, extra leermogelijkheden en persoonlijke begeleiding door de intelligentste en beste mensen uit de sector. Toeters en bellen? Allerminst. Deze structuur is er om jouw prestaties meer inhoud te geven voor jouzelf, het leven van anderen te verbeteren en om te zorgen voor een betere planeet. Wat vragen we daar voor terug? Ambitie, doorzettingsvermogen en de wil om het beste uit jezelf te halen. Klinkt dit als iets waarvoor je wilt tekenen?