Werken in onze kantoren | Mars Nederland
WERKEN IN ONZE KANTOREN

JIJ BENT HET BELANGRIJKSTE INGREDIENT

“Once a foodie, always a foodie”. Werken in de voedingsindustrie betekent dat je aan de slag gaat met eten. Iets waar we allemaal van houden. We willen allemaal lekker, gezond, makkelijk en betaalbaar eten. En daarin schuilt een uitdaging, een uitdaging die je prikkelt om het beste uit jezelf te halen.

In Veghel staat, naast de grootste chocoladerepenfabriek ter wereld, het verkoopkantoor van de Nederlandse Markt. Retailers, Out of Home kanalen, Dierspeciaalzaken, ze vormen allemaal samen de klanten van Mars en met meer dan 150 associates werken iedere dag aan het vermarkten en ontwikkelen van onze prachtige merken. Maar ook de reputatie van dit bedrijf, de logistieke organisatie en de afhandeling van consumenten vragen nemen een belangrijke plek in. Kom je werken bij Mars, dan kom je terecht in een wereld die het hart vormt van de Chocolade en Petcare markt. En wie wil dat nu niet?

CARRIÈRE MAKEN BIJ MARS?

Ben jij dat verkooptalent? Heb jij het creatieve marketingbrein dat wij zoeken? Wil jij onderdeel uitmaken van de succesformule die Mars al jarenlang als een van de top FMCG bedrijven neerzet? Bekijk dan snel of we een geschikte vacature voor je hebben.