Nieuws

Hier vindt u het meest recente nieuws over Mars en de verschillende bedrijfssegmenten uit de hele wereld, inclusief verhalen en persberichten.

05/10/2017
Rob Verhagen van Mars over Health&Wellbeing in TEDx!

Met de Health&Wellbeing strategie van Mars wordt ingespeeld op de uitdagingen in onze maatschappij. Overgewicht en g Gelezen op..

03/24/2017
Forrest Mars, Jr. ontvangt postuum de NCA Lifetime Achievement Award

We zijn ontzettend trots dat Forrest E. Mars, Jr. postuum is bekroond met de prestigieuze NCA Lifetime Achievement Award Gelezen op..

03/22/2017
Een fijne werkplek? Dan moet je naar Mars!

Hoera! Wij hebben dit jaar de lijst van Best Workplaces 2017 gehaald en zijn apetrots op de tweede plek in de categorie Gelezen op..

03/09/2017
Actieve steun voor Europese etiketteringsregelgeving

The Coca-Cola Company, Mars, Mondelez, Nestlé, Pepsico en Unilever kondigden op 8 maart hun actieve steun aan voor een E Gelezen op..

01/17/2017
Mars komt met geheel vernieuwde website voor de Out of Home markt

Voor Mars is Customer centricity een belangrijke pijler, de klant staat voor ons altijd centraal. Om onze klanten zo goe Gelezen op..

10/18/2016
Mars ontvangt Deken van Miert Penning

Vrijdag 14 oktober had Jack Tabbers, General Manager Mars Nederland, de eer om de eerste Deken van Miert penning in ontv Gelezen op..

08/30/2016
Mars werkt met DierenDiploma aan verantwoordelijk huisdierenbezit

Voor Mars is jouw huisdier onderdeel van de familie. Helaas is dat niet bij iedere familie het geval. Om daar wat aan te Gelezen op..

07/14/2016
Mars Nederland op Fabriek Magnifique

Tijdens het Veghelse cultureel en culinair festival Fabriek Magnifique, neemt Mars je mee naar de wonderlijke wereld van Gelezen op..

mars.com:netherlands:nl:press center:news