May,2017

Rob Verhagen van Mars over Health&Wellbeing in TEDx!

Rob Verhagen van Mars over Health&Wellbeing in TEDx!

Voor Mars is het onderwerp Health & Wellbeing erg belangrijk. Daarom zal Rob Verhagen, Global Director for Health&Wellbeing van Mars, tijdens de volgende TEDx bijeenkomst hierover spreken.

Met de Health&Wellbeing strategie van Mars wordt ingespeeld op de uitdagingen in onze maatschappij. Overgewicht en gezonde voeding is een van die uitdagingen. Mars ken je natuurlijk van haar heerlijke traktaties, chocolade producten om van te genieten. Om ervoor te zorgen dat consumenten dat nog generaties lang kunnen doen, ziet Mars het als haar verantwoordelijkheid om consumenten te helpen bewuste keuzes te maken. Maar hoe ga je daar als internationaal opererend bedrijf mee om? Hoe neem je de verantwoordelijkheid om hun consumenten te helpen met het maken van bewuste keuzes? Rob Verhagen vertelt er meer over!

Ben je benieuwd naar deze TEDxVeghel presentatie? Er zijn helaas geen kaarten te koop, maar het evenement wordt tegelijkertijd naar diverse bibliotheken in Nederland gestreamd waaronder in Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Spijkenisse, Tilburg en Boxmeer.