Mar,2017

TIEDOTE RUOKA-AINEALLERGISILLE

Suomen ja ruotsinkieliset pakkausmerkinnät puuttuvat

Omavalvontatarkastuksessa on tullut ilmi, että Suomen markkinoille toimitetuista M&M’S® suklaamuna, 90g, pakkauksista puuttuvat suomen- ja ruotsinkieliset pakkausmerkinnät. Suklaamunanpakkauksen ainesosaluettelo on englannin kielellä. Muutoin itse suklaa on moitteetonta ja perusterveet voivat syödä sitä normaaliin tapaan.

Tuote sisältää maitoa ja soijaa. Maitosuklaassa saattaa olla lisäksi pieniä määriä maapähkinää, hasselpähkinää sekä muita pähkinöitä. Maitosuklaa voi näin olla vaarallinen näille ainesosille allergisille henkilöille.

Edellä mainituille ainesosille allergisten kuluttajien ei tule nauttia suklaamunapakkauksen sisältöä.

Ruoka-aineallergiset kuluttajat voivat palauttaa ilman suomen- ja ruotsinkielisiä merkintöjä ostamansa M&M’S® suklaamunapakkaukset Mars Finlandin kuluttajapalveluun. Palautettu tuote hyvitetään. Sen vuoksi lähetyksen mukaan tulee liittää selvät yhteystiedot ja tilinumero.

Mars Finland Oy
Asiakaspalautus 600266
PL 165
00531 Helsinki

Lisätietoja tuotepalautuksesta ja hyvittämisestä on saatavilla Mars Finlandin kuluttajapalvelusta arkisin puh. 0800 92258 (klo 9-12) tai kysymyksiä voi lähettää yhtiön kotisivuilla olevan verkkolomakkeen avulla: www.mars.fi > Kuluttajapalvelu Suomi

Pahoittelemme tapahtunutta.

MARS FINLAND OY

mars.com:uk:press center:news:news list