Nov,2017

ONE Mars Denmark kom på 16. pladsen til Danmarks Bedste Arbejdspladser!

 ONE Mars Denmark kom på 16. pladsen til Danmarks Bedste Arbejdspladser!

ONE Mars Denmark kom på 16. pladsen til Danmarks Bedste Arbejdspladser!

Til Danmarks Bedste Arbejdspladser prisoverrækkelsen den 14. november 2017, blev Mars Danmark og Royal Canin Danmark som One Mars, Danmarks 16. bedste arbejdsplads i kategorien Mellemstore arbejdspladser.

Vi forbedrede vores placering med 9 pladser i forhold til sidste år! Det er en stor fremgang og vores målsætning er at forbedre vores placering som Bedste Arbejdsplads for hvert år.

Her er hvad vores nordiske direktører i Mars og Royal Canin kommenterede; “Danmarks Bedste Arbejdspladser er et fremragende værktøj til at få tilbagemelding fra Jer alle, om hvad vi gør godt som virksomhed og hvor I ønsker vi skal arbejde sammen om forbedringer til at skabe en attraktiv arbejdsplads. Det er specielt nyttigt fordi det giver mulighed for ekstern benchmarking og for at opnå indblik i andre deltagende virksomheder. Vores succes og udvikling afhænger af Jer alle, Jeres engagement og velvære. Vi vil være den bedste virksomhed der tiltrækker de største talenter der ønsker at være hos og vokse med os. For at opnå dette må vi være de bedste og kontinuerligt udvikle vores arbejdsplads. Vi er meget stolte over at se, hvordan vores medarbejdere fra Mars og Royal Canin sammen hver dag stræber efter at gøre vores arbejdsplads til et sted vi elsker at komme”.

I 2017 har 134 danske arbejdspladser deltaget I undersøgelsen. Ud af disse var 89 I den samme kategori som Mars, Mellemstore virksomheder (50-499 medarbejdere).

ONE Mars Denmark Ranked in 16th Place at the Great Place to Work Ceremony!

On November 14th 2017 at the awards ceremony for Great Place to Work; Mars Denmark and Royal Canin Denmark as One Mars was Denmarks’s 16th best work place in the category Middle Sized Companies.

mars.com:uk:press center:news:news list