Globala webbplats
Att arbeta för Mars
Bli en del av ett företag i konstant utveckling

Dags för lite historia

Det hela började med att Frank Mars och hans fru Ethel ensamma tillverkade godis hemma i köket i Tacoma år 1911. De kunde knappast ana att Mars Inc. nästan 100 år senare skulle vara en global aktör inom konfektyr, djurmat och livsmedel, dryckesautomater och tuggummi. Idag handlar det hela om en årlig global omsättning på 28 billioner USD genererad av 65,000 medarbetare som arbetar i 75 länder på fem kontinenter

Tilliten till våra medarbetare är central i hur vi bedriver verksamheten i Mars. "The Five Principles" leder våra medarbetare i sina beslut och låter var och en av dem göra en skillnad och söka nya vägar framåt. Alla tar fullt ansvar för företaget och i gengäld får de frihet och stöd att utmana status quo, tänka annorlunda och göra saker som vanliga arbetsförhållanden inte skulle tillåta. Detta synsätt har låtit Mars växa från en liten familjefirma till ett globalt företag men fortfarande vara i familjens ägo. Detta är en framgångssaga som vi ämnar fortsätta med långt in i framtiden. Kanske tillsammans med dig? Om du är intresserad av att skriva nästa kapitel i Mars berättelse kanske Mars är rätt arbetsgivare för dig. Du kan komma att påverka vår tillväxtstrategi, bygga ett av våra välkända varumärken eller hjälpa oss knyta affärsavtal till ett värde av miljoner. Var du än skulle arbeta kan du vara säker på att du skulle få allt stöd, frihet och ansvar du behöver för att optimera din utveckling i vår unika arbetsmiljö. Med våra fantastiska karriärmöjligheter, världsberömda varumärken och en arbetsmiljö formad av våra "Five Principles" kan du gå hur långt som helst. Nu är det dags att ta reda på vad du och Mars kan uppnå tillsammans.

Det är dags att börja skriva din egen berättelse.

Frihet kräver mod. Vi väljer de modiga.

Mars Nordics är unikt på många sätt. Förutom att arbeta med en rad av världens mest kända och pålitliga varumärken i de tre kategorierna choklad, djurmat och livsmedel får du arbeta med en grupp engagerade och likasinnade medarbetare (hos Mars kallas de anställda för medarbetare för att stärka känslan av jämlikhet). Arbetsmiljön präglas av en professionell och informell organisation där resultat, engagemang och samarbete är viktigare än en korrekt klädsel.

Vi investerar stora mängder tid och pengar i fortlöpande utbildning, träning och förbättring av vår samlade kompetens eftersom vi anser att detta är grundstenen i varje karriär och ser det som vår plikt att ge våra medarbetare de bästa förutsättningarna.


Mars Nordics ligger bland de 50 bästa arbetsplatserna enligt den senaste ‘Great Place to Work’-undersökningen i Danmark som presenterades i november 2009. Vi är stolta över att ligga så högt på listan men har det som uttalat mål att fortsätta klättra och en dag ligga bland de 10 bästa.


Mars Nordics har ca 200 engagerade medarbetare i en rad olika funktioner, bland annat marknadsföring, försäljning, category management, ekonomi, inköp, konsumentkontakt, logistik, IT och HR.

Student och Trainee

Påbörja din egen berättelse.

Kompetensutveckling

Utrymme att växa.

Belöningar & förmåner

Resultatet av ditt engagemang.