Globala webbplats
Pressreleaser
MARS LANSERAR NYA POLICYER KRING PALMOLJA OCH AVSKOGNING

14 April 2014

MCLEAN, USA -- Mars har varit medlem i RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil) sedan 2010 och köper för närvarande 100 % av sin palmolja från RSPO-certifierade källor via ”mass balance” programmet. Mars Inc har tillkännagivit en ny policy för att hjälpa till att bygga en hållbar försörjningkedja för palmolja. Mars tillkännager också att man har gått med i The Forest Trust (TFT), en global ideell organisation som fokuserar på leverans av ansvarsfulla produkter

Djurterapi hjälper barn med autism att utvecklas

28 October 2010

Karaktäristiskt för barn med autism är att de har reducerade möjligheter I sociala och kommunikativt samspel, svårigheter att sätta sig in i andra människors situation och begränsade intressen. Barn med autism påverkas positivt i sitt sociala beteende och sin språkliga utveckling om de behandlas med assistanshundar eller hästar. Flera studier visar nu hur husdjur på olika sätt har en positiv effekt på barn med autism.
Mars lanserar miljövänlig kattmat i slutet av 2010

21 June 2010

Mars, världens största producent av djurmat, meddelar idag att de före år 2020 enbart kommer att ha MSC-certifierad fisk i sin kattmat. Mars är först i djurmatsbranschen att lämna ett sådant löfte. Redan i år kommer konsumenter i Europa att kunna välja miljövänlig kattmat inom varumärkena Whiskas och Sheba. Arbetet sker i nära samarbete med WWF och MSC i Europa.
Mars satsar på miljöriktig kakao i alla sina produkter.

21 June 2010

Målet ska nås 2020 genom samarbete med Rainforest Alliance.
Mars stöder internationell forskning om sällskapsdjurens nytta för samhället

15 June 2010

Konferensen Bättre folkhälsa med sällskapsdjur viktigt bidrag till utvecklingen
< Föregående 1 | 2 Nästa >

Företagsinformation

All information om företaget samlad på ett ställe

Filstorlek:330KB

Mars historik

Från hemlagad choklad till global aktör.

Globala nyheter

Besök Mars.com för att läsa våra globala nyheter.