Globala webbplats
Choklad
Mars är ledande inom chokladindustrin

Det är nu nästan 100 år sedan Frank Mars började tillverka choklad hemma i köket i Tacoma. Idag är vi världsledande inom tillverkning och försäljning av chokladprodukter. I Norden säljer vi klassiska varumärken som MARS, M&M’S, SNICKERS, BOUNTY, TWIX och MILKY WAY som tillhör världens mest populära choklad och som dessutom finns i form av glass. Det senaste tillskottet är chokladkulorna MALTESERS.

Choklad är ett populärt njutningsmedel som också ger näring och som kan vara en del av en balanserad kost. Internationellt har Mars genomfört forskning om kakaobönans egenskaper. Läs mer på www.cocoapro.com. Choklad har många goda egenskaper men liksom andra njutningsmedel bör den konsumeras med eftertanke, vilket även förhöjer njutningen.

Mars är involverade i en rad initiativ för att uppmuntra till en hälsosam livsstil, från program för en sund och nyttig arbetsmiljö till forskningsstöd om fysiska aktiviteter.

I egenskap av världens största kakaoinköpare är vi aktivt involverade i de afrikanska kakaosamhällena. Mars är det första globala företag som har förbundit sig till att från grunden förändra hur hållbara odlingssätt av kakao utvecklas och vi delar en vision med Rainforest Alliance om att säkra en mer hållbar kakaoindustri med produktiva och lönsamma odlingar.

SNICKERS®

Laddad med jordnötter

SNICKERS® blev med sin fyllning av jordnötter, karamell och nougat snabbt ett av världens favoritchoklad efter introduktionen 1930. Idag, 80 år senare, ligger den fortfarande på topp.

MARS®

Feel good energy

Tillverkades ursprungligen i England men säljs nu över hela världen. MARS® är en av branschens största framgångshistorier.

TWIX®

Koppla av med en Twix. Två bitar choklad, kex och kola för dina pengar.

M&M's®

Share the colour.

M&M's® är ett färgglatt choklad som är kul att äta och dela med sig av till sina vänner. M&M’s är ett bra sätt att sätta färg på din vardag antingen du väljer varianten med jordnöt, choklad eller krisp.

Milky Way®

Ät och bli på gott humör

Milky Way® har en mjuk kärna täckt med härlig mjölkchoklad som har varit familjens favorit i åratal.

Maltesers®

Choklad på ett lätt sätt

En luftig honungskaka täckt med härlig choklad. De små runda chokladkulorna är lätta – både i handen, i munnen och i magen. Inte ens en hel handfull är för mycket.

BOUNTY®

En smak av paradiset

Den fräscha smaken av kokos, choklad och mjölk kittlar sinnena med en doft av paradiset. Finns i två varianter: överdragen med antingen ljus eller mörk choklad.

Hälsa & näring

Vårt engagemang i att stödja hälsosamma och aktiva livsstilar.

Mars historik

Från hemlagad choklad till global aktör.

Hållbar kakaoproduktion

Vi tar ansvar för våra handlingar.