Wereldspeler in Chocolade en Petcare | Mars Nederland

Happy birthday!

Dit jaar vieren we het 10e jubileum van de Mars Marketing Code. Toen de Code in 2007 werd geïntroduceerd dachten sommige marketeers dat daarmee het einde van prijswinnende campagnes werd ingeluid. Niets bleek minder waar. In de zes jaar voor de Code wonnen we met onze campagnes 37 Awards, in de zes jaar na invoering van de code steeg dit aantal naar 195! In 2007 was Mars de eerste voedingsproducent met een marketingcode. Sindsdien hebben verschillende voedingsfabrikanten zoals Coca Cola, Mondelez en Nestlé het voorbeeld gevolgd.

LEES MEER

FAMILIEBEDRIJF

MET PRINCIPES

Bij Mars kennen we bijzondere normen en waarden. Deze vormen de basis voor wat we doen en hoe we dat doen. Deze normen en waarden - onze Vijf Principes - maken ons uniek. Ze vragen om een specifieke opstelling. Ze klinken door in het denken en handelen van medewerkers, onze merken en onze organisatie. Deze principes vormen een essentieel onderdeel van ons erfgoed. Wij geloven dat zij de reden zijn van ons succes.

LEER MEER OVER ONS

JIJ BENT HET

BELANGRIJKSTE
INGREDIËNT

“Bij ons draait om jou en jouw ambities”. We zijn niet de enige werkgever die dat zegt, maar wel een van de weinige waarvan de medewerkers zelf dat massaal zeggen. Volgens het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work behoort Mars tot een van de beste werkplekken in Nederland. Mars maakt werk van jouw carrière.

LEES MEER

MERKEN

DIE JE KENT

Er is een reden dat sommige van onze merken al meer dan honderd jaar bestaan. Ons doel is altijd geweest om de beste producten aan te bieden tegen een goede prijs. Elke dag streven we ernaar om miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden.

BEKIJK ONZE MERKEN