Wereldspeler in Chocolade en Petcare | Mars Nederland

Nieuw cacaoplan: boer staat centraal

Vandaag is een bijzondere dag, als een van de grootste cacao-gebruikers ter wereld, kondigen we onze nieuwe cacao strategie voor duurzame cacao aan.
Cocoa for Generations, zoals het plan is genoemd, zet de cacaoboer centraal. Onder het plan vallen ook de bescherming van kinderrechten, het tegengaan van ontbossing en het verbeteren van de levensomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Met een investering van 1 miljard dollar, bovenop de eerder gecommuniceerde 1 miljard dollar die we in onze Sustainable in a Generation-plan investeren, laten we zien dat ons commitment serieus is.

LEES MEER

FAMILIEBEDRIJF

MET PRINCIPES

Bij Mars kennen we bijzondere normen en waarden. Deze vormen de basis voor wat we doen en hoe we dat doen. Deze normen en waarden - onze Vijf Principes - maken ons uniek. Ze vragen om een specifieke opstelling. Ze klinken door in het denken en handelen van medewerkers, onze merken en onze organisatie. Deze principes vormen een essentieel onderdeel van ons erfgoed. Wij geloven dat zij de reden zijn van ons succes.

LEER MEER OVER ONS

JIJ BENT HET

BELANGRIJKSTE
INGREDIËNT

“Bij ons draait om jou en jouw ambities”. We zijn niet de enige werkgever die dat zegt, maar wel een van de weinige waarvan de medewerkers zelf dat massaal zeggen. Volgens het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work behoort Mars tot een van de beste werkplekken in Nederland. Mars maakt werk van jouw carrière.

LEES MEER

MERKEN

DIE JE KENT

Er is een reden dat sommige van onze merken al meer dan honderd jaar bestaan. Ons doel is altijd geweest om de beste producten aan te bieden tegen een goede prijs. Elke dag streven we ernaar om miljoenen mensen een momentje van plezier en voldoening te kunnen bieden.

BEKIJK ONZE MERKEN