Mars News Story
Mars News

Forrest Mars, Jr. ontvangt postuum de NCA Lifetime Achievement Award

We zijn ontzettend trots dat Forrest E. Mars, Jr. postuum is bekroond met de prestigieuze NCA Lifetime Achievement Award

28-07-2017

We zijn ontzettend trots dat Forrest E. Mars, Jr. postuum is bekroond met de prestigieuze NCA Lifetime Achievement Award. De prestigieuze prijs wordt toegekend aan mensen wiens visie, uitzonderlijke werk en toewijding de zoetwarenindustrie naar een hoger niveau heeft getild. Deze prijs is een blijk van waardering vanuit de industrie voor Forrest E. Mars Jr die juli vorig jaar is overleden.

“Een waar industrie icoon met principieel en visionair leiderschap”; zo typeerde Peter Blommer (president en CEO van the Chocolate Company) Forrest Jr. tijdens de bekendmaking in het bijzin van de 700 leiders in de industrie.Na de uitreiking namen twee kleinkinderen van Forrest nog het woord. Zij deelden met de zaal wat voor een inspirerende opa hij was. De erfenis die hij naliet zal altijd voort blijven bestaan en mensen blijven inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Ook vertelden zij over de blijvende betrokkenheid van de familie bij de zoetwarenindustrie.

Meer zien?Kijk dan naar dit filmpje.