Látogass el nemzetközi oldalunkra
Kik vagyunk?
Az alapelveink minden tevékenységünk lényegét adják és lehetővé teszik, hogy egyedülállót alkossunk.
 

Helyi felépítés

A Mars Magyarországon.

A Mars Incorporated 1990-ben, az országban végbemenő politikai és gazdasági változásokat követően az első “nyugati befektetők” között kezdte meg az üzleti tevékenységét Magyarországon. Az édesség termékek kedvező fogadtatása után a Mars 1991-ben kiterjesztette az üzleti tevékenységét, és megkezdte az állateledel és az Uncle Ben’s® rizs termékek forgalmazását. Az állateledel termékek iránti növekvő helyi és regionális keresletet tapasztalva a vállalat úgy döntött, hogy gyártókapacitásokat is létesít. A gyár nagy ütemben gyarapodott, és az egyik legfontosabb száraz állateledel gyártókapacitássá nőtte ki magát Európában.

A Mars két magyarországi helyszínen folytatja a tevékenységét.

A kereskedelmi részlegünk Budapesten működik, a Duna jobb partján. Jelenleg hozzávetőleg 130 ember dolgozik különböző területeken a Mars magyarországi sikere érdekében. Mivel követjük az etikus üzleti magatartás szabályait, illetve saját öt alapelvünket és hosszútávra tervezünk, a Mars mint megbízható és felelős FMCG üzleti szereplő jelenik meg a magyar piacon.

A gyártókapacitásunk Magyarország dél-keleti részén, a Tisza-folyó közelében található, Csongrád-Bokroson. A gyár 1993-ban létesült, és a termelés 1994 elején indult meg. A magyar munkaerő remek adottságai mellett a jó földrajzi elhelyezkedés, valamint a vidék mezőgazdasági hagyományai is szerepet játszottak abban, hogy 1995 óta a gyár folyamatos fejlesztés alatt áll. Mára a gyár 43 országba szállít és egyike az 50 legnagyobb magyar exportőr cégnek.


Lépj kapcsolatba velünk:

Budapesten
H-1113 Budapest, Bocskai út 134-146.
Tel: +36 1  469 2100

Csongrád-Bokroson
H-6648 Csongrád-Bokros, I. Kerület
Tel: +36 63  579 500Céginformáció

Céges információk egy kattintásra.

File méret: 39,30KB

Az Öt Alapelv

A változtatás szabadsága, ez nálunk mindennek a lelke.

Elkötelezettség

Ismerd meg miben hiszünk, és hogyan végezzük az üzleti tevékenységünket világszerte.