Global
Mars Home page

Уебсайтовете на Марс може да включват информация за нашата храна за домашни любимци, шоколадови десерти, храни и други продукти, промоции, томболи, състезания, забавления и други подобни, информация за компанията или възможност за онлайн пазаруване или кандидатстване за работа. Повечето от нашите сайтове са предназначени предимно за възрастни потребители. В действителност, в рамките на нашия глобален маркетингов кодекс в шоколадовия сегмент, Марс е затвърдила намерението си за директни маркетингови послания за сладкарски и шоколадови продукти предимно към възрастни и, евентуално - към тийнейджъри, когато марката е уместна. Шоколадовите ни изделия не се рекламират в други медии за привличане на интереса на деца под 12-годишна възраст към нашите уебсайтове. Марс е въвела разумни методи, за да се ограничи възможността на деца под 12 години да свалят скрийнсейвъри и игри или да имат достъп до други функции на определени сайтове, което е в съответствие с нашия ангажимент да насочим своите послания главно към възрастни или тийнейджъри. 

Различни юрисдикции определят "дете" по малко по-различен начин за неприкосновеността на личния живот и за други цели, въз основа на собствените си закони. На уебсайтове, където може да се събира информация от деца, както е определено от местното законодателство, и в съответствие с нашите маркетингови и други политики, ние включваме специални обявления, призоваващи децата да получат разрешение от родителите, преди да предоставят всякаква информация или поръчка на продукти. Ние може да поискаме посетителите да въведат рождената си дата и да ограничим достъпа на тези, които са непълнолетни, до определени сайтове, зони или функции, както и да ползваме бисквитки, за да предотвратим умишлената промяна на възрастта . Ние може да помолим да предоставите имейл адрес на родителя, така че да можем да се свържем с родител и да го уведомим за нашата политика за поверителност и / или да получим съгласието на родителите, където е необходимо. Ние също Ви призоваваме да наблюдавате и контролирате дейностите на вашите деца в Интернет. 

Моля, прегледайте нашата Политика за защита на личните данни за повече детайли относно политиките ни за събиране и обработка на информация. 

Дата: юли 2009 г.